Şimdi Ara

Ülkücüler hakkında ne düşünüyosunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyasete girmeden yorumlarsanız sevinirim. Çünkü ne de olsa Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı diye geçiyor.
    Uzun zaman içinde bulundum. Lider sorgulanamaz derler. Dava da satılmaz. Tek derdi vatan millet devlet olan insanlardır. Irkçılık yapmazlar. Davaları Türk İslam davalarıdır. Hatta ilçe ocaklardan kürt olup başkan olan da vardır. Kusurunu gördüğünüz oldu mu hiç? Benim bulunmuş olduğum ocakta il başkanlığının düzenlediği etkinliklere katılıyorduk. Onun dışında ocak içinde ortaöğretim teşkilatları için seminerler verir, her cuma gecesi mevlit verirdik. Bunun dışında hayvanlara yardım, tanıdık muhtaçlara yardım yapardık. Okulda kavga eden teşkilat üyeleri çokca azar 1 2 sopa da falakayla cezalandırılırdı. Özlüyorum o günleri.
    Sorusu olan varsa tarafsız cevaplayabilirim. Saygıda kusur etmezseniz sevinirim. Lütfen ocağa hiç çıkmayanlar ocak hakkında yazmasın. Ocağa 1 2 defa çıkmış ülkücü diye geçinen insanları değil de, has teşkilat adamlarını yorumlayalım derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşbeleş insanlar.

• Dediğin gibi ülkücüler ikiye ayrılır

1)Gerçekten ülkücülüğü benimseyen,bir amacı ve davası olanlar
    2)Ülkücülüğü kılıf olarak kullanıp yedikleri her altı bu kılıfın arkasına saklanarak yapanlar

Bu iki tipide üniversitede bolca gördüm.Ülkücülerin arasına katılıp gerçekten bu yolda ilerleyen olduğu gibi onların arasına katılıp kafalarına göre ortalıkta önemli tiplermiş gibi önüne gelene laf atanıda,kızlara yürüyenide,ülkücü olduğunu ileri sürüp kendisini hem sınıfta hem de kantinde ayrıcalıklı sananlarıda gördüm.

Açıkçası pkk sempatizanları yerine ülkücülerle dolaşmayı tercih ederim.Çok şükür okuduğum üniversitede onlar sayesiyle hiçbir pkk sempatizanı ile karşılaşmadım.Hiçbir şekilde pkk lehine gösterilerin,yürüyüşlerin yapıldığını nevruz kutlamaları adı altında pkk marşlarının fakültemde çaldığını,pkk paçavralarının ve apo teröristinin posterlerinin asıldığını görmedim.Bu konuda gerçekten çok başarılıydılar.Hiçbir şekilde Türk düşmanı,Atatürk düşmanı,pkk sempatizanlarını barındırmamaya çalışırlardı.Hatta bir dönem cemaatçilerle de üniversitede mücadele ettiklerini görmüştüm.

Kısacası sol maskesi takıp milliyetçiliğe küfrederken aslında Kürt milliyetçiliği yapan pkk sempatizanları ile bir arada olmaktansa ülkücülerle bir arada olmayı tercih ederim.

• Türkiye'nin başına bela olmuş ayrımcılığı körükliyen kötü huylu Tümördür
  • Korelilerle Çinlileri ayırt edebilseler iyi olacakta henüz o konuda sıkıntı yaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noapte

Türkiye'nin başına bela olmuş ayrımcılığı körükliyen kötü huylu Tümördür
    Bu güzel tespite katılıyorum.
    Çöp Konu
  • Gerçek ülkücüler Türk ırkçılığı yapanlardı. Doğru yolda dava peşinde olanlardı. İnternette resimlerini görünce ürperten hilal bıyıklı PÖH'lerdi. Şimdikiler ise Arap sevicilerin köpeği olmuş, davayı bilmeyen, aslını bilmeyen bir takım boş beleş ayakçı topluluğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş ideoloji.Savunulacak bir tarafı yok.Ben de lisenin ilk yılı bu boş ideolojiyi savunuyordum.Büyük bir hatadan geri döndüm kısa zamanda neyse ki.

İnsanları doğarken seçimini yapamadığı bir ırka sahip olmasının yücelik olmadığını anladığı zaman dünya güzel bir yer olacak.Amerika'da doğsa 3 gün önce yani 4 Temmuz'da bağımsızlık gününü kutlayıp "Amerikalı olmaktan gurur duyuyorum" diyecekti ama Türkiye'de doğduğu için Amerika'dan nefret ediyor.Bu saçmalığı hiç düşünemiyor mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 7 Temmuz 2019; 14:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Dediğin gibi ülkücüler ikiye ayrılır

1)Gerçekten ülkücülüğü benimseyen,bir amacı ve davası olanlar
    2)Ülkücülüğü kılıf olarak kullanıp yedikleri her altı bu kılıfın arkasına saklanarak yapanlar

Bu iki tipide üniversitede bolca gördüm.Ülkücülerin arasına katılıp gerçekten bu yolda ilerleyen olduğu gibi onların arasına katılıp kafalarına göre ortalıkta önemli tiplermiş gibi önüne gelene laf atanıda,kızlara yürüyenide,ülkücü olduğunu ileri sürüp kendisini hem sınıfta hem de kantinde ayrıcalıklı sananlarıda gördüm.

Açıkçası pkk sempatizanları yerine ülkücülerle dolaşmayı tercih ederim.Çok şükür okuduğum üniversitede onlar sayesiyle hiçbir pkk sempatizanı ile karşılaşmadım.Hiçbir şekilde pkk lehine gösterilerin,yürüyüşlerin yapıldığını nevruz kutlamaları adı altında pkk marşlarının fakültemde çaldığını,pkk paçavralarının ve apo teröristinin posterlerinin asıldığını görmedim.Bu konuda gerçekten çok başarılıydılar.Hiçbir şekilde Türk düşmanı,Atatürk düşmanı,pkk sempatizanlarını barındırmamaya çalışırlardı.Hatta bir dönem cemaatçilerle de üniversitede mücadele ettiklerini görmüştüm.

Kısacası sol maskesi takıp milliyetçiliğe küfrederken aslında Kürt milliyetçiliği yapan pkk sempatizanları ile bir arada olmaktansa ülkücülerle bir arada olmayı tercih ederim.
    hocam hangi uni ?

• Öncelikle ırkçı olmama şansları yok üstünlük bahşetmediğin şeyle gurur duyamazsın bu genetik veya kültürel olabilir fark etmez bir şeyi üstün görmek diğerlerini aşağı görmekle etki tepki çiftidir ayrılamaz ki sadece gurur milletini sevme meselesi formalite beyan pratikte ezici çoğunluğu radikaller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 7 Temmuz 2019; 14:25:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meslek lisesi önünde tesbih sallayan tayfa
  • Her ne kadar uğraşıp kendi içinden düşünce öbekleri örmeye çalışsam da nihayetinde output çok generic kalacak

Bu tarz ideolojiler kendilerini sınırlandıran aynı zamanda da kendilerini kendileri yapan mensubunun sırtına ise kambur olan ciddi pozitif hukuk ve imgesel kodlara sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Temmuz 2019; 14:29:32 >
  • kafaları uzay boşluğundan daha boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.
    Yine de internet ve üçüncü sınıf türkçülerden daha iyi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Temmuz 2019; 14:53:39 >
  • Boş insanlar ama bunlarin daha beteri komunistler tkpde bulunmustum lise doneminde bunlar kadar ütopyada yasayan baska insan toplulugu gormedim dogrusu

• 2000 li yıllarda reisleri vardı. Kavgacı tiplerdi. Her zaman birbirlerine verdikleri güven ile kavgadan çekinmezlerdi. 2014 lü yıllarda PAÜ de kafeye çay içelim diye çağırıp arkadaşları sohbet yaptıkları eve çay içmeye götürdükleride olmuştur 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AptalAdam.Com -- 7 Temmuz 2019; 15:22:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.