Bildirim
Ultima Online'a Başlıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ultima oldukça zevklidir iki sürümü bulunmaktadır sphere ve run olarak Türkiye de ki sunucularda oynamanı tavsiye etmem. Sphere olarak başlayabilirsin pvp oldukça zevklidiir UO çok emek ister oyunda loot sistemi pk sistemi crafting gibi sistemler bulunmaktadır ingilizcen iyi ise Run UO çok sorun olmaz UO orjinalinde Run mod üzerine kuruludur tek başına zorlanırsın. -
Şu saatten sonra runuo sana yardımcı olacak birini bulamazsin. 10 küsür sene oynadım ve runuo ya sakın buluşma script yazılımlar sebebi ile coğu oyuncu otomatik pvp yapıyor. Shpere için pyramid uo baya oyunculu olarak duruyordu. Sitesinde gerekli bilgiyi bulursun ve yeni başlayanlara yardımcı oluyolardı en son. -
hiç oynamamış birisi bu grafikler enasıl katlanabiliyor aklım almıyor. pyiasada rpg mi kalmadı uo başlayasın geldi baktınmı hiç resimlerine? -
baktım hocam grafik gibi takıntım yok. oyun sistemiyle sıkıntım oluyor genelde ve ultimanın oyun sistemi ilgimi çekti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X