Şimdi Ara

Ultima Online'a Başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu zamanda rpg oynamak için yanıp tutuşuyorum. Bilindiği üzere piyasada güzel bir oyun yok. Birkaç kişi ultimayı tavsiye etti ama nedir necidir hiçbir fikrim yok. Hem oyun hakkında bilgi almak istiyorum hemde nasıl oynarım oynarken faydalanabileceğim bi mecra varmı merak ediyorum

• Ultima oldukça zevklidir iki sürümü bulunmaktadır sphere ve run olarak Türkiye de ki sunucularda oynamanı tavsiye etmem. Sphere olarak başlayabilirsin pvp oldukça zevklidiir UO çok emek ister oyunda loot sistemi pk sistemi crafting gibi sistemler bulunmaktadır ingilizcen iyi ise Run UO çok sorun olmaz UO orjinalinde Run mod üzerine kuruludur tek başına zorlanırsın.
  • Şu saatten sonra runuo sana yardımcı olacak birini bulamazsin. 10 küsür sene oynadım ve runuo ya sakın buluşma script yazılımlar sebebi ile coğu oyuncu otomatik pvp yapıyor. Shpere için pyramid uo baya oyunculu olarak duruyordu. Sitesinde gerekli bilgiyi bulursun ve yeni başlayanlara yardımcı oluyolardı en son.
  • hiç oynamamış birisi bu grafikler enasıl katlanabiliyor aklım almıyor. pyiasada rpg mi kalmadı uo başlayasın geldi baktınmı hiç resimlerine?
  • baktım hocam grafik gibi takıntım yok. oyun sistemiyle sıkıntım oluyor genelde ve ultimanın oyun sistemi ilgimi çekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.