Şimdi Ara

Ultraaslan grubunda olanlara soruyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aysal zamanında size şimdiki gibi bedava bilet vs veriliyormuydu?
    Gerçekten merak ettim. Lütfen konuyu trollemesin arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasarayın en iyi taraftarı hiçbir taraftar klübüne bağlı olmayan taraftardır en iyisi
  • Bal gibi de alıyordu, o yüzden suskun puskun kaldılar istifaya çağıramadılar.

Aysal, bilet dağıtmadığı , tanımadığı bilmediği oluşumun içinde eşine maç izletir mi?

Bu da bonus:http://www.webaslan.com/makale/?action=read&id=6280

Hakkaten UA, GS nin bu durumuna gelmesine neden seyirci kaldınız?

• Hangi başkan olursa olsun uA her zaman bilet almıştır Alpaslan abimin dönemi de dahil.

Siz uA idarecilerini havadan mı indi sandınız hepsi Galatasaray yöneticiliği yapmış ve yapan kişilerdir.

Oğuz abi döneminde uA garip bir kimliğe büründü.

Çeşitli oluşumunlarında görev aldığım il lise başkanlığını yaptığım oluşumla tüm bağımı kestim 2015 yılında.

Eskiden bizim sesimizi duyan bir üst yapı vardı şuan tamamen başkan kuklası bir yapı var.

Alpaslan abinin dişleriyle kazıya kazıya yapıp bıraktığı emaneti şuan nefret ettiğim bir hale büründü.

Eski günlerin binlerce hatıranın özlemi var şuan tabi üniversite bitti memuriyet başladı artık vakit sıkıntısı var belki oluşum kalitesini korusa ben yine çok katılamazdım ama yine de böyle olmasını istemezdim.
  • Ultraslan beleşçiler topluluğu artik hic saygim kalmadi

• Bu gruba karşı saygısını yeni kaybeden taraftarlara ''mağara soğuk muydu?'' demek lazım.

Galatasaray'ı iyi bilmeyenler, bu adamların son 2-3 yılda sapıttığını sanıyor. Oysa Ultraslan denen oluşumun, bundan yaklaşık 10-11 yıl önce gerçekleşen hadiselerden sonra kökünün Galatasaray tribünlerinden kazınılması gerekiyordu. Tribünde Fatih Akyel denen herifi istemeyenlere saldırmaları, Petre ve Hagi mevzusu, Diyarbakırspor maçında protesto ediyoruz deyip, Re re re ra ra ra diye tezahürat yapanları ıslıklamaları, Gezi olaylarında takındıkları iğrenç tutum ve buna bağlı olarak kendilerini apolitik olarak konumlandırmaları, öte yandan saçma sapan siyasi olaylarda duyar kasmaları.

Yok Alparslan abi dönemi, yok Oğuz abi dönemi, reis dönemi şu dönemi bu dönemi yok. Komple böyle bir oluşum bunlar.
  • Ben biletinde değilim ben her fırsatta Aysal'ı eleştiren ve yerin dibine sokan arpa taraftarının Galatasaray'ı kaosa götüren, ptt takımına çevirmeye çalışan ozbeke niye hala ses çıkartmıyor ondayım ! Aslolan Galatasaray değil menfaatmiş ultrakedilere göre.

• Inanin ayni durum bizdede var. gozumle gordum ki stada giriste 10metre geriden arama yapilirken Oooo Aziz baskan diye bagiran grup iki kapidan da arama bilet vs sorulmadan stada alindi 😃 ua bizim bu gfb vs bunlar parasiz kopekler iste. Kulubr yararlari olmaz. Gelen baskana alkis tutup beles bilet kovalarlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan hadi beleş bileti kaptın dursunla ve aysalı da beleş bilet vermiyor diye kovdun tamam. Sen dursunun takımının maçlarını izlemekten zevk alıyor musun ey öküz ? O stada gitmek için harcadığın çabaya yazık. Emeğe yazık. Beleş bilete dökülen takım izleyeceğine 600 liraya 2 sene önceki galatasarayı izle. Yazık değil mi emeklerine yazık değil mi boğazına ? Yazık değil mi çektiğin eziyete ? Sen bu ların hepsini 600 lira için çekiyorsun. İnsan kendine öküz olmasın ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.