Şimdi Ara

Uludağ neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, daha önce üniversite okurken Erzurum'da birkaç kez kayak yaptım. Bursa'da yaşıyorum, bu sene Uludağ'a gitmek istedim fakat pek bilgim yok. İnternetten telesiyej fiyatlarına baktım günlük 175 TL yazıyor. Erzurum'da 80 TL gibi bir fiyatı vardı, burası çok pahalı.

Telesiyej olmadan kayak yapılmıyor mu? Arabayla çıkılan pistler var mı acaba(yan yollardan vs). Bu kadar para verip de kayak yapmam, ben zengin birisi değilim. Konu hakkında fikri veya bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

• up

• Kışın uludağa gitmek için gerçekten iyi bir maddi durum gerektiriyor. Sıradan vatandaş orada çay bile içemiyor malesef. Bende bursada yaşıyorum 2 sene önce kışın gittim fiyatlar çok uçuktu.

• sürekli araba ile gidiyorsanız

arabanın üzerinde bir portbagaj takıp kendi kayak takımlarınızı götürebilirsiniz

4-5 kiralama parasına 2.el güzel kayaklar bulunabiliniyor

• Telesiyej ne onu bile bilmiyorum boşuna yaşıyoruz awk @hamza5806

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cadir kurabiliyozmu ulidagda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Telesiyej ne onu bile bilmiyorum boşuna yaşıyoruz awk @hamza5806

Knk uludağ kazık kayseri hem ucuz hem de baya iyidi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telesiyej olmadan kayak yapamazsınız, çünkü pist başına çıkacağımız başka alternatif yok, size tavsiyem daha ucuz olan sarıkamışa gidin, hem yemek hem otel hem de telesiyej(günlük 40 tl sınırsız - 100 çıkış 400 -) daha ucuz, ayrıca şehir merkezine de cok yakın illa dağdaki otelde kalmanız bile gerekmez merkezde ögretmen evinde kalıp bir taksiyle de anlaşabilirsiniz(git gel 30 tl günlük), ben kendim sarıkamış dışında kaymıyorum, ayrıca youtube da videolar var izleyin, pistler tamamen çam ormanlarının arasında kayması cok keyifli ayrıca dünyada kristal kar bir alp dağlarına bir de sarıkamış a yağıyor(baraj yaptılar geçen yıl karı bozacağı söyleniyor umarım olmaz), kristal kar güneşli havada dahi diri durup kayma keyfinizi bozmaz, giderseniz pişman olmazsınız, iyi forumlar
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam kayseri'de kazık sıcak çikolata vs 35 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

Hocam kayseri'de kazık sıcak çikolata vs 35 tl
    Ya arkadaş sana lazım olan kızak sıcak çikolatanı da yanında götür ille beni kazıklayın dersen her yerde saplarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten aşırı pahalı telesiyej bilmem kaç para kayak takımı da bir o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludağ bence pahalı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.