Şimdi Ara

Uludag Veterinerlik mi Seneye birdaha mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uludag Veterinerlik mi Seneye birdaha mı?

Sizce?

NOT : Devlete atanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremtur3 -- 26 Mayıs 2014; 21:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??????????

• hangi bölümü istiyorsun ki
  • Bence git veterinerliğe
  • seneye hangi bölümü düşünüyorsun?
  • keremtur3 K kullanıcısına yanıt
    seneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuryngn

seneye

Neden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

seneye hangi bölümü düşünüyorsun?

Tıp, diş , ODTÜ ,boun, itü dışındaki mühendisliklerde boş geliyor tabi diğer bölümlerde yaşım 20

• quote:

Orijinalden alıntı: xqueir

Bence git veterinerliğe

Bende gitmeyi düşünüyorum uludagada iyi diyorlar bölümede ayrıca veterinerlik yükselişte dersanedeki hocalar 60 90k arasındakiler veterinerlik yazsın diye sıkıştırıyorlar

• Bu soruyu soruyorsan hiç gitme veteriner fakültesine pişman olursun.Çünkü veteriner fakültesi alternatif olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemo0o -- 26 Mayıs 2014; 17:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Bu soruyu soruyorsan hiç gitme veteriner fakültesine pişman olursun.Çünkü veteriner fakültesi alternatif olamaz.

Bunu demeye gelmiştim. İyi araştır, gidenlerin yorumlarını oku ilerde pişman olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Bu soruyu soruyorsan hiç gitme veteriner fakültesine pişman olursun.Çünkü veteriner fakültesi alternatif olamaz.

Üniversite okuyorum .
    Tekrar hazırlandım bu sene hedefimde yazdığım o bölümlerin yanında eczacılık da vardı veterinerlikte.
    Sonra eczacılıgın son durumlarından dolayı Eczacılıgı hedefimden çıkardım tabi mac oynanmadan kazanılmaz lys açıklansın durumun netleşir

• veterinerligi gercekten istemiyyorsan yapamazsin birakirsin alternatif olarak dusunme gercekten istiosan yaz he bide 5 sene veteriner fakultesi haberin olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dobermanım

veterinerligi gercekten istemiyyorsan yapamazsin birakirsin alternatif olarak dusunme gercekten istiosan yaz he bide 5 sene veteriner fakultesi haberin olsun...

Araştırdım veteriner okuyan arkadaşlarımda var onlarda böyle diyor sizdemi VF okuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: keremtur3

quote:

veterinerligi gercekten istemiyyorsan yapamazsin birakirsin alternatif olarak dusunme gercekten istiosan yaz he bide 5 sene veteriner fakultesi haberin olsun...

Araştırdım veteriner okuyan arkadaşlarımda var onlarda böyle diyor sizdemi VF okuyorsunuz?

bu işlemi yaparken bile (rectal palpasyon) mutlu olup zevk almaktır veteriner hekimlik

ben lisesini bitirdim fakülteye hazırlanıyorum

sakın rakip eleme olarak duşunme sadece yardım etmek amaçlı pisman olma sonra diye...

http://forum.donanimhaber.com/m_48516709/mpage_30/tm.htm bu konuya yaz bide burada okuyanlar war

• quote:

quote:

quote:

bu işlemi yaparken bile (rectal palpasyon) mutlu olup zevk almaktır veteriner hekimlik

ben lisesini bitirdim fakülteye hazırlanıyorum

sakın rakip eleme olarak duşunme sadece yardım etmek amaçlı pisman olma sonra diye...

http://forum.donanimhaber.com/m_48516709/mpage_30/tm.htm bu konuya yaz bide burada okuyanlar war

Yok öyle düşünmedim

• Bu bölümün puanlarının yüksek olması gerektiğini ama okul ve calışma şartlarının zorluğundan dolayı puanlarının düşük olduğunu düşünüyorum bana katılıyormusunuz?

• quote:

Bu bölümün puanlarının yüksek olması gerektiğini ama okul ve calışma şartlarının zorluğundan dolayı puanlarının düşük olduğunu düşünüyorum bana katılıyormusunuz?

Aynen öyle kardeşim.Çalışma şartları çok çok zor aslında.Fakat puanları bu haldeyken insanlar alternatif olarak görüyor işi kedi köpek sevmek gibi görüp gidiyorlar.

Ki bende veteriner hekim olma çabası içinde 2 yıldır çırpınıyorum.Fakat sayısal alandaki başarısızlığım sanırım beni başka alanlarda tercih yapmaya iticek..
  • aynen oyle katiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veterinerlikbizim tanıdıklar var gayet memnunlar,hoş meslek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 26 Mayıs 2014; 18:52:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.