Şimdi Ara

uluslararası antalya üni. mi ODTU kkk mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Antalya da oturuyorum uluslararası antalya üni. mi iyi olur ODTU kkk mi sizce hangisini tercih etmeliyim ?

• hangi bölüm ?
  • bilgisayar mühendisliği
  • ODTÜ KKK'da bilgisayar mühendisliği okuyorum. Uluslararası Antalya Üniversitesi ile ODTÜ'yü bir tutup bir de karşılaştırmak garip açıkçası. ODTÜ KKK başlığından okul hakkında bilgi edinebilirsin, bölüm hakkındaki sorularını özel mesaj ya da başlığa yazarak sorabilirsin. Ancak çalışma isteğin yoksa ya da zora gelemiyorsan ODTÜ KKK senin için doğru bir tercih olmaz, söyleyim.
  • http://eng.antalya.edu.tr/?akademik-kadro

http://cng.ncc.metu.edu.tr/faculty-members/

Kadrolara bakarsanız kesinlikle Uluslararası Antalya Üniversitesi,fakat bu okulda belli bir siyasi görüşe yakın olan bir yönetim anlayışının hakim olduğunu düşünmekteyim bunuda belirtmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikaraer -- 19 Haziran 2014; 1:06:29 >
  • bilgileriniz için teşekkür ederim Antalyada okursam hem belli bi çevrem var bide ailemin yanında okurum en azından şehir dışında okumaktan daha uyguna gelir
  • Allah aşkına, princeton da master+doktora yapmış adam da geldi ders verdi zamanında lisans+master+doktorası MIT olan da. Akademik kadronun nerden mezun olduğundan çok öğrencilere ne kattığının önemi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uluslararası Antalya Uni yeni açılmasına rağmen çok sağlam kadroyla çıktı ortaya ODTÜ köklü bir üni Antalya yeni ama yabana atılacak bir üni de değil. ODTÜ iyi zaten herkes biliyor bunu polemiğe gerek yok ama Antalya da gayet iyi bir üni
  • Akademik kadro olarak İzmir Ekonomi Üniversitesi de en başta akademik başarı olarak çok iyi yerlerden mezun olmuş hocalarla başladı, hatta bakarken gözümden yaşlar geldi nerdeyse neden yazmadım diye. Ancak şu anki durumu ilk başladığındaki gibi değil, çok sönük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.