Şimdi Ara

Uluslarası Tic. ve Loji. mi yoksa Harita Mühendisliği bölümü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam. Ben 18 Mart Üniversitesinde Uluslarası Ticaret ve Lojistik bölümünü kazandım fakat kampüs Biga'da. Harita Mühendisliğine baktım onun kampüsü merkezde. Sizce kayıt yapmayıp 1 yıl daha Harita Mühendisliği için hazırlanmak mantıklı mı? Uluslarası Ticaret ve Lojistik içinde önü çok fazla açık diyorlar artıdan yurt dışına daha kolay çıkıldığı söyleniyor. Aynı şeyler Harita Mühendisliği içinde söyleniyor. Çok kararsızım🤔. Cevaplarsanız çok mutlu olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ikiside okunacak bolum degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararası Tic. ve Finans mezunuyum. Bölüm çok güzel hatta 2 ay boyunca bir firmada dış ticaret uzmanlığı yaptım. İşin lojistik kısmına gelecek olursak eğer, dil biliyorsan birçok kapı önünde açılıyor çünkü sektörde gerçekten dil bilen insan sıkıntısı var. Ben geçen gün çalıştığım yerden mobbing sebebiyle istifa ettim. Şimdi ise lojistik sektöründe iş arıyorum ve çok fazla firma var. Bana kalırsa Uluslararası Tic ve Lojistikten devam et ama kendini geliştir. Hayırlısı ne ise o olsun.

• osmanyldz45 kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için çok teşekkür ederim. Benimde planımda 2 dil öğrenmek var. Maaş seviyeleri nasıl? Benim tanıdığım ben 50 bin tl alıyorum dedi. Bana pek gerçekçi gelmedi ama

• harita mühendsiliğine geçmene değmez.
    1 senene yazık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    İş imkanı mı az sebebi nedir?

• Django Freeman D kullanıcısına yanıt
    Uluslarası Ticaret ve Lojistik'ten daha prestijli daha yüksek maaşlı olan bir meslek olduğunu zannetmiyorum. İkiside aynıdır tahminim.

Harita mühendisliğinde işsizlik çok yüksektir diye tahmin ediyorum.

bu sayfadaki yeni yorumları oku herkes işsizlikten bahsetmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.