Şimdi Ara

Umarım Kemal Kılıçdaroğlu OBP Sorununu Çözer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OBP 77.50 ilk 30k girersem EA da beni 44k atıyor yaklaşık 14k geriye atıyor bu adaletsizlik. O 5 kuruş etmeyen devlete ki hocaların verdiği düşük sözlüler not kırmaya yer arıyordular gece gece sinirlendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• virgülün önemi

maalesef cimer'e bildirmek durumunda kaldım :(

• obpyi kaldırmak yığılmayı artırır.

siz sisteme eleyici faktör ekledikce yıgılma azalır.

gören de hepinizi ankara fen mezunu sanacak haha.

lise sınavında duzgun puan alip ozele gitseydiniz burslu olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yığılma olsa bile ki ben zannetmiyorum öyle aman aman etkileyeceğini,herkes hakkını almış olur.obp kalkmalı.

• kamikrazywarboy K kullanıcısına yanıt
    tane tane anlatıyorum dostum

senin sınava eklediğin her parametre yıgılmayı azaltır

mesela tyt ayt ye ek olarwk 3.bi sın av yapılsa yine yıgılma azalır...

herkes hakkını zaten buyuk olcude alıyor, sadece ailesinde para olmayan VEYA BAŞARISIZ (özele geçemiyorlar) insanlar magduriyet iddia ediyor.

%0,5lik ve daha altı yüzdelik dilime sahip bir lisede okumuyorsanız zaten hak iddia edemezsiniz.

bu dilimdeki insanlar da rahatca ozel okullardan burs alabilir zaten...

beyler aglamayın........

• sen ne diyosun dostum.nasıl bir kafa yapın var nasıl bir zihniyettesin anlamıyorum.haksızlık oluyor mu?evet.baya bir insan etkileniyor mu?evet.kaldırılsa ne olcak,bu haksızlık bitecek.başka bir şey gelir zaten bunun yerine ama düzenleme şart.özel okullar dingonun ahırı olmuş 100 100 yapıştırıp geçiyolar,denetim yok.adil mi sence?

Hocam arkadaş genel olarak trolleyen bir arkadaş fakat dedikleri doğru,ülkenin eğitim sisteminde bir basamak olan bu sınav gibi önemli bir şeyde böyle bir parametrenin olması gerekiyor.Buna ahlaki açıdan bakamazsınız doğru değil.Ben de mağdurum bu işten fakat olması gereken bu ve 85+ ortalama zaten çoğu sıralamada ileri atıyor 90 ortalamayla 3kya girdiğinde 100 200 öne atıyor yani herkese 100 verip geçmiyorlar,bu sistemi kaldırsalar okuldaki sınavları takan olmaz okulum çok zor sınavlar hazırlayan birisi obpmin içinden geçiyorlar bu sene hedefim yüksek olduğu için okul sınavlarında da çok kasıyorum sınav senesi olmasına rağmen abuk subuk sınavlar yapılıyor bu sistem olmasa belki 50 alıp geçerdim ama 4 sene boyunca yapardım bunu.En başta da dediğim gibi bu olay ortadan kalksa millet bu 4 senenin de içinden geçer başarılar oldukça düşer çünkü bu bilinç geç geliyor insana.Abuk subuk pırt liselerden mezun oluyorlar sınavda soruların yarısı veriliyor yarısı verilmiyor hocam farklı okullardan arkadaşlarınız varsa zaten okulların çoğunun nekadar kolay sınav yaptığını bilirsiniz bu sınavlarla 70 obp yapan adamın hakkı da budur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    aslında haklısınız kaldırma değil bu işe denetim gibi bir şey lazım.özel okullar şişirdikçe şişiriyor.kaldırmayıp bir şekilde kontrol sağlamaları iyi olabilir.

• Hocam yukarda yazdıklarım sizden bağımsız durumunuzu lisede başınıza gelenleri bilmediğim için,obpniz dediğiniz sıralamada 14k değil 8k atıyor ortalama geriye.Size bu başlıkta söylenebilicek en güzel şey bu galiba umarım çok daha yüksek bir sıralama yaparsınız da bu obpye rağmen istediğiniz yere yerleşirsiniz

Hocam evet orası sistemin çürük tarafı daha doğrusu bu sınav ayrımı çürük,mebin hazırladığı genel bir sınav yapılabilir fakat o da yayılır internette veya cevapları verilir öğrencilere maalesef ülkemizin insanları çürütüyor hep bir şekilde sistemler sağlam değil fakat olması gerektiği gibi

haksızlık bu degil :))) yasin kücük hayat tecrüben yok

10-15 sene sonra konusalım

• abin yaşında adamım ayıp ettin

yasın benden büyükse bile başarısız ve tecrübesiz birisin

• evet öyleyim kanka senin gibi trol olamadım mesela daha

• KK'nun iktidar olma ihtimali bizim marsta 8 başlı ejderha bulma ihtimalimizden bile düşük

• Obp kalkmaz. Aöl candır 😁😁

• %85 oranında düşürselerde olur o küsüratlı puanla öğrencilerin birbirinden ayrılması sağlansa yeter

• hocam bence yanlis dusunuyorsun yigilmayi azaltsa bile buyuk haksizlik var ben kendim lisede bombos adamdim siktir boktan sinavsiz lisede okudum sinavlariz asiri basitti sinavdan onceki ders calisan adamlar 70 80 aliyordu

son sene ozele gectim sorulari verdileer ortalamam 12. sinif 99.9 oldu

bir tarafta da adam gibi lisede okuyanlae var dedigin %0.5 lik liseleeseki adamlar

• max mesut ozil, tıp kazanınca başarılı mı olunuyor sanıyorsun sen  

• bu acı gunumde sana cevap vermek istemiyorum fakat haklısın mrvcut sıralamalarda kazanmak degil kazanamamak daha büyük bir basari

bunları sonra kpnusalım lutfen acım büyük

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.