Ümit Özdağ’dan “Milliyetçi cephe” yorumu: “Parti ismi vermiyorum. Atatürk cumhuriyetine, kuruluş felsefesine bağlı olan, bütün parti, sivil toplum örgütleri, kişilerle; Atatürk cumhuriyetini savunmak için seve seve yan yana geliriz.” x (formerly twitter) Aykırı (@aykiricomtr) on X https://x.com/aykiricomtr/status/1849507187191619602?t=THD53hriy7CVQJkr1kifIA&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ümit Özdağ: Atatürk Cumhuriyeti'ne, kuruluş felsefesine bağlı herkesle seve seve yanyana geliriz.
-
-
Gercek bir vatansever ama degeri bilinmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisine Türk'üm diyen birisinin bu saatten sonra mevcut düzen partilerine oy vermesi kadar saçma sapan bir durum olamaz.
Umarım Türk milleti geç olmadan uyanır...Zira gereğinden fazla uyudu...
-
Perde önünde PKK'ya karşıymış gibi görünüyor ama kendisi ASAM başkanı iken ABD gözetiminde PKK üst düzey isimlerle görüşme yaptığı MİT raporlarında belirtilmiştir.
Bu görüşmelerde;
"Örgüt silahları sustursun, silahlı güçlerini sınırların dışına çeksin, soruna tartışma ve çözüm zemini doğar" teklifinde bulundu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 24 Ekim 2024; 23:19:51 >
-
Sinan Oğan Parti kuracak deniyordu Onunlar birlik olur heralde birde Yanına Muharrem İnce'yi alırsa 3 lü voltranı oluştururlar ve yüzde 3 oya ulaşırlar heralde ?
-
Sinan Oğan'ın partisi var zaten. Memleket partisinin eski yerine taşındı.
-
Hitler kimdi? Hitleri zamanında kimler fonladı? Hitleri iktidara taşıyan asıl unsur neydi?
Ve ben bunları buraya neden yazdım. Anlayan çıkar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 25 Ekim 2024; 10:26:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyla ne alakası var hocam?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gercek bir vatansever ama degeri bilinmiyor
|
Kendisine Türk'üm diyen birisinin bu saatten sonra mevcut düzen partilerine oy vermesi kadar saçma sapan bir durum olamaz. Umarım Türk milleti geç olmadan uyanır...Zira gereğinden fazla uyudu... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X