Şimdi Ara

Ümit Özdağ: Atatürk Cumhuriyeti'ne, kuruluş felsefesine bağlı herkesle seve seve yanyana geliriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ümit Özdağ’dan “Milliyetçi cephe” yorumu:

“Parti ismi vermiyorum. Atatürk cumhuriyetine, kuruluş felsefesine bağlı olan, bütün parti, sivil toplum örgütleri, kişilerle; Atatürk cumhuriyetini savunmak için seve seve yan yana geliriz.”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gercek bir vatansever ama degeri bilinmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisine Türk'üm diyen birisinin bu saatten sonra mevcut düzen partilerine oy vermesi kadar saçma sapan bir durum olamaz.

Umarım Türk milleti geç olmadan uyanır...Zira gereğinden fazla uyudu...

• Perde önünde PKK'ya karşıymış gibi görünüyor ama kendisi ASAM başkanı iken ABD gözetiminde PKK üst düzey isimlerle görüşme yaptığı MİT raporlarında belirtilmiştir.

Bu görüşmelerde;

"Örgüt silahları sustursun, silahlı güçlerini sınırların dışına çeksin, soruna tartışma ve çözüm zemini doğar" teklifinde bulundu

Ümit Özdağ: Atatürk Cumhuriyeti'ne, kuruluş felsefesine bağlı herkesle seve seve yanyana geliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 24 Ekim 2024; 23:19:51 >

• Sinan Oğan Parti kuracak deniyordu Onunlar birlik olur heralde birde Yanına Muharrem İnce'yi alırsa 3 lü voltranı oluştururlar ve yüzde 3 oya ulaşırlar heralde ?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sinan Oğan'ın partisi var zaten. Memleket partisinin eski yerine taşındı.

• Hitler kimdi? Hitleri zamanında kimler fonladı? Hitleri iktidara taşıyan asıl unsur neydi?

Ve ben bunları buraya neden yazdım. Anlayan çıkar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 25 Ekim 2024; 10:26:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Konuyla ne alakası var hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.