Şimdi Ara

ÜMRANIYE'NIN EN NEZIH MAHALLESI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ÜMRANIYE'NIN EN NEZIH MAHALLESI ?

(En Son Oy Tarihi: 3.10.2024)
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ümraniye'nin En Nezih Mahallesi

Ümraniye'nin en nezih mahallesi hangisidir diye merak ediyor musunuz? Bu soruya net bir cevap vermek zor olabilir, çünkü "nezaket" öznel bir kavramdır ve farklı insanlar için farklı kriterler içerebilir. Bununla birlikte, Ümraniye'de genellikle en nezih kabul edilen birkaç mahalle vardır:

• Çakmak: Çakmak, Ümraniye'nin en lüks mahallelerinden biri olarak kabul edilir. Yeşil alanları, geniş villaları ve kaliteli sosyal olanaklarıyla bilinir.
    • Tepeüstü: Tepeüstü, sakin ve huzurlu bir yerleşim bölgesidir. Geniş parkları, modern apartmanları ve iyi okullarıyla dikkat çeker.
    • Saray: Saray, merkezi bir konuma sahip, hareketli ancak aynı zamanda nezih bir mahalledir. Alışveriş merkezleri, restoranlar ve kültürel olanaklar açısından zengindir.

Bunların yanı sıra Ümraniye'nin en nezih semtleri arasında Acıbadem, Ataşehir ve Sancaktepe de sayılabilir. Bu mahalleler, gelişmiş altyapıları, kaliteli eğitim kurumları ve güvenli çevreleriyle öne çıkar.

Ümraniye'de yaşanacak en iyi mahalleyi seçerken, kendi ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Nezihlik sizin için önemli bir faktörse, yukarıda belirtilen mahalleleri araştırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ümraniye'de nezih mahalle yoktur. Tantavi yine en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tantavi

• İnkılap Mahallesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye'nin hiçbir yeri nezih degil bence.
  • Top Ağacı

• oyumuzu verdik, hortlatalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ümraniye ve nezihlik 

• Ümraniye de düzgün semtler var. ama semt olarak kalır.

çarpık kentleşme olan mahalleden bi dönüyon kendini bi anda gökdelenlerin arasında buluyon.

• Ümraniyenin bence en nezih mahallesi tantavi, Elmalıkent ve altınşehir. Ben altınşehirde oturuyorum çok seviyorum burayı hiç olay olmuyor

• Ümraniye’nin en güzel yanı ümraniye’den çıkışı

• Şerifali…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

"Bırak mahalleyi, ürmaniyenin, bu ilçenin komple kendisi nezih deel" demeyip, bu ilçeden nezih bi mahalle çıkarman şaşırttı...

• Tantavi çünkü Tantavi Ümraniye değil Üsküdar ( sınırları ne kadar Ümraniye olsa da )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.