Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves PS3 Türkçe Yama [Link İstek]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çeşitli forum sitelerinde "DesBurak" arkadaşımızın Uncharted 2: Among Thieves için yaptığı bir türkçe yama var. Fakat konular çok eski olduğundan istediğim linklere ulaşamadım. Arammızda arşivci arkadaşlar varsa Uncharted 2 Türkçe Yama [1.09 Sürümü ile uyumlu] olan "dlc-patch5.psarc" dosyasını değiştirerek türkçeleştirme yapılabilen versiyonun türkçe yamasını paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uncharted 2: Among Thieves için Türkçe Yama İndir

Sevilen aksiyon-macera oyunu Uncharted 2: Among Thieves'in Türk hayranları için müjde! Artık oyunu Türkçe dublaj veya yama ile oynayabilirsiniz.

Türkçe Dublaj Yama İndir

Oyunun Türkçe dublajlı halini indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Belirtilen bağlantıdan Türkçe dublaj dosyasını indirin.
    • Dosyayı PS3'ünüze kopyalayın ve kurun.
    • Oyun ayarlarından Türkçe dilini seçin.

Türkçe Yama İndir

Oyunun Türkçe yama dosyasını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Belirtilen bağlantıdan Türkçe yama dosyasını indirin.
    • Dosyayı PS3'ünüze kopyalayın ve kurun.
    • Oyunu başlatın ve yama otomatik olarak uygulanacaktır.

Uncharted 2'yi kendi dilinizde deneyimleyerek hikayeye daha da derinlemesine dalabilir ve aksiyon dolu maceranın tadını çıkarabilirsiniz. Bu yama sayesinde oyunu Türkçe dublajlı veya Türkçe altyazılı olarak oynama seçeneğine sahipsiniz.

Yukarıdaki bağlantılardan Türkçe dublaj veya yama dosyasını indirin ve Uncharted 2: Among Thieves'in keyfini Türkçe olarak çıkarın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öne çıkarma.
  • konunun üzerinden çok geçmiş lakin zamanında aradığınız şey buydu sanırım:https://multifilemirror.com/rra3imkk51gl/dlc-patch5.rar.html

Ancak denemediğimi baştan belirteyim.
  • Konuyu hortlamış gibi olacağım ama halen linki arayan arkadaşlar var ise buradan türkçe yamayı indirebilir.

• ben anlamadım yapamadım bir türlü türkçe yamayı linkten indirdim dlc-patch5.psarc dosyası bulamadım bende yüklü filan değil ki... RCPS3 EMULATOR ile

• BCES00757 sürüme uygun mu türkçe yama merak ettim saygılarımla...

• Dublaj var mı? Varsa ps4'teki remastared'in mi dublajı?

• imate kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sayende altyazılı yapabildim oyunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.