Şimdi Ara

Üni ÇAP ortalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben İtü'de okuyorum 1.sınıfım. Okula basladıgımda çap hayalim yoktu ilk dönem ortalama kasmaya ugrasmadım ve ortalamam 2,60 geldi. Şu sıralar çap yapma isteği uyandı bende ancak malumunuz iyi bir ortalama yapmak gerek. İstedigim bölümle çap yapmak icin 3,2-3,3 gibi bi ortalamaya ihtiyacım var. İlk dönemden kaldıgım ders yok fakat düşük harf notlu dersim var 2 tane(mat1 ve fiz1). Bu dönem iyi bir ortalama yapıp yaz okulunda da yükseltmeye alsam bu dersleri sizce ulaşabilir miyim bu ortalamalara?Çok zor bi hedef mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bambayo B kullanıcısına yanıt
    Bölümüne ve yapmak istediğin bölüme göre değişir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bambayo B kullanıcısına yanıt
    Kral her bölümün farklı. Vakıflarda sanırım daha düşük ortalama ile Çap yapılabiliyor ama senin de okuduğun İTÜ'de 2022-2023 Çap Taban puanları itü yazarak kimin hangi bölümle Çap yapmak için taban olarak kaç puanla girdiğini görebilirsin. Genelde yatay geçişe göre Bi tık daha az istiyor puan öyle biliyorum ama iyice araştır. Ayrıca kral genelde ilk dönem hiç çalışmayıp 2.6 ortalama kasmak zor değil çünkü dersler basit. Bende de öyle oldu yan yattım o civarda geldi ortalama. Asıl bomba bu dönem geliyor. Gerçi bölümden bölüme göre zorluk da değişir sen iyice araştır bak Çap taban puanlarına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam İTÜ'yü bilmiyorum ama sanırım ODTÜ'de çap/yatay geçiş başvurularında yaz okulu dikkate alınmıyor ona dikkat edin. Hala alabiliyorsanız birini bu dönem alın bence. Ben de fizik1 alacaktım da açmadılar

• Akademisyen olmak istiyorsan ÇAP gibi fanteziler kurma. Değmez.

ÇAP yapacaksan eğer bölümüne yakın bölümlerde yap. Mesela Makine de okuyorsan gidip genetik de yapma.

Yan dallara bak derim ve hafif dokunuşlar ÇAP dan daha etkili olduğunu söyleyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 20k Arası Tıp Fakülteleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.