Şimdi Ara

ÜNİ KONUSUNDA KARARSIZIM Bİ YARDIM LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu geçtgmız ygs yı atlattım suan lys hazırlanıyorum ınsallah onuda atlatıcam bır sekılde.

Sorunum şu : Benım hedef yurt dışı arkadaslar yanı kısmetse unı den sonra yurt dısında bır hayat kurmak neresı dıye sorarsanız dubaı yı ıstıyorum 1 defada gıtım gezı ve orayı tanıma amaclı smdı 2. sınde yerlesmek ıstıyorum... yalnız sorun şukı unı de ınglzce hazrlk bır bölum ıstıyorum 20 yasındayım ve 4 sene unıversıte + 1 sene dıl hazırlık edermı bana 5 sene bu.. ve tabıkı uzama durumu ıllakı olablır 1 dönem veya 1 sene edermı bu bana tam 6 sene neredeyse.. ben 25 26 yasıma geldıkten sonra ne ara ıs arıcam bulacamda ne ara para bırıktırıcemde ve ne ara gereklı seylerı yapıcam dubaı ıcın.. yanı yaş sorunu var...

bu yuzden bende 4 senelık yerıne 2 senelık gıtmeyı dusunuyorum 1 sene dıl hazırlık 3 sene toplam... ama 2 yıllık dıploma konusundada tedırgınım sıkıntı yaşarmıym dıye..

SORUYORUM BEYLER BENIM YERIMDE OLSANIZ NAPARDINIZ? 4 YILLIK OKUYUP SONRA ICABINA BAKARIM ISLERIN UGRAŞIRIM ? MI DERDINIZ YOKSA 2 SENELIK DIL ILE 3 SENELIGE GIDER BITIRIR SONRA YOLUMA GIDERIM ? MI DERDINIZ BEYLER NAPARDNIZ SIZ OLSANIZ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.