Şimdi Ara

Ünide Kopyadan soruşturma açılması (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
18.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana diyecekler o arama kayıtlarını göster sonuçta telefonda arama kaydı duruyordur ona bi önlem al derim
  • Ayrica yonetmelikte telefon sessizde olacak diyede bisey yok . Kapali olmali telefon . Sen telefon sessizde desen bile suç kabul etmis oluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopya çekmek gibi bir amacın var mıydı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Sınavda kapalı olan telefon yoktur eminim bundan Okulun yönetmeliğini bilmediğim için birşey diyemeceğim.

• ensr53 kullanıcısına yanıt
    Hem kopya cekiyosun hemde burda gelmis piskin piskin bir kanit gormedi diyorsun helal olsun. Insan biraz pisman olur. Zerre pismanlik yok. Umarim bursunu keserler.

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Zerre pişmanlık olmadığını nerden biliyosun beni tanıyomusun da konuşuyosun kardeşim Kendi Önyargılarınızı kendinize saklayın. Şu durumdan en az nasıl kurtulabilirim diye bir yardım konusu açıyorum sövmeniz için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

quote:

Orijinalden alıntı: A.T.O.M.

Bu forumdan birinden yardım iste. Yaşı büyük olsun. Senin bi şekilde okulun öğrenmiş gibi gitsin desin ki "ben forumda bu öğrencinizin yorumlarını gördüm dürüst bir gence benziyor nedense acıdım, müdahale etmem gerektiğini düşündüm"

Al sana çözüm hocam Ceza alacak olsan da azaltırsın en azından

Çok dizi izlemissin hocam sen bide burs baglasin adama okul bitince de şirketinde seo yapsın.

Seo'ya güldüm kardeşim, kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ensr53 kullanıcısına yanıt
    Olaydan kurtulmak icin yalan soyleyeceksin. Kopya cektigin icin hakkinda islem baslatan asistani haksiz goruyorsun kanitlayamadi ki diyorsun Ozellikle de sinavda telefonunu kapali (kapali derken ekranindan bahsetmiyorum tamamen kapali olmasi lazim) olmasini gerektigini bilirken. Savunmanda ne diyeceksin arkadasim aradi telefonu sessize aldim mi? Yoksa telefonum sessizdeydi titreyince noldu diye baktim mi? Ayrica asistanin sinavda cep telefonun ekrani acikti demesi yeterli bir kanit.

• İyi olmuş yakalandığın git adam gibi kopya çektim pişmanım de hem milletin hakkını yiyorsun hem de gelmiş ceza almayim diyorsun bunlarla ugrascagina ders calisaydin

• hocam çektin mi? Hayır. Kanıt var mı? Hayır. Bu durumda ne oluyor? Suçsuzsun. Telefonda da herhangi bir kopya delili de yok. Sonuç olarak sadece inkar edin. Diyin ki "Sayın hocam, kusura bakmayın ama bana takmış. Siz de biliyorsunuz ki 'yalancı şahit' diye bir kavram var. Elinizde herhangi bir yazılı belge olmadığına göre beni suçlayacak bir kanıtınız da elinizde bulunmamaktadır.
  • Ünide iyi hocalarda kafa hocalarda var. Seni hiç seven bir hoca yok mu? Git ona danış hatta çok pişmanım kötüyüm vs de belki hocayla görüşür bişiler olmasını sağlar.
  • Eski yönetmeliklerde kopya çekmek de kopyaya teşebbüs etmek de uzaklaştırma cezası gerektiriyordu.

YÖK'ün yeni yönetmeliğine göre teşebbüs cezası kınama olarak veriliyor.

Senin durumun da kopya çekmek değil, kopyaya teşebbüs olarak değerlendirilir en fazla.

Dolayısıyla kınama cezası alırsın. Bursunun kesileceğini sanmıyorum.

Savunmanda da sınav stres ve heyecanı ile telefonumu kapatmayı unutmuşum dersiniz. Bir daha tekrarlamayacağınızı söylersiniz. Tam burslu olmanın avantajını kullanıp, kopyaya ihtiyacınız olmadığı konusunda ikna etmeye çalışın hocalarınızı. Eğer ikna edebilirseniz, belki kınama cezası bile almayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

İlk yarıyılım hocam seven olabilir ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum hem ne diyebilirim ki hoca sonuçta zaten tatildeyiz hocalar yoktur bile

Hocam bişi yapın derim burs gider diye biliyorum çünkü. Özel bir üniden mezunum bende. Özel ünideki hocalar devletteki gibi prof tipli insanlar olmadığı için (çoğu) muhabbet bile edebilirsiniz rahat rahat. İyi düşünün ders hocalarınızı filan mail vs bildiğiniz yok mu? Bir şekilde birine ulaşmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 28 Ocak 2016; 18:36:59 >
  • hocam çoğunu bilmiyorum. Okula çağırdılar soru cevap şeklinde bir konuşma gerçekleşicekmiş belki en fazla kınama alırım gibi çünkü herhangi bir yazılı belge, fotoğraf vb. yakalamadığı için belki savunmamdan affedilebilirim en az cezayla.
  • Şimdi sen durumu bi adam gibi bize anlat yalan söylemenin de şekli vardır,görünen bi olayı aslında göründüğünden farklı olduğunu anlatma yollu ile yırtacaksın.

Öncelikle asla kabul etmeyeceksin telefonun ışığı açıkmıydı önemli olan o telefona sınav da dokundun mu ortam da kamera varmıydı telefonu alıp asistan tutunca ışığı yandı demek ile sesi ze almak için baktım demek farklıdır saçma sapan bi yalan zaten söylediğin kendin inandın mı düzgün bir yalan söyle riske gidemeyeceğini bursunun kesileceği durum da eğitime devam edemeyeceğini söylemek ile lütfen kesmeyin demek farklıdır

Yalan söylemek bi sanattır.

• merhamet62 kullanıcısına yanıt
    Hocam sınav son dakikasında annem aradıgı için sessize alıp ama ekranın açık olduguna bakamayıp montumun ucunda orda duruyordu bende sınav yetiştirme telaşı heyecanı içerisindeydim sadece ışığı görmüş olup herhangi bi yazılı belge veya fotoğraf yakalamamıştır .Yani az çok böyle demeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr53 -- 28 Ocak 2016; 18:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensr53

Hocam sınav son dakikasında annem aradıgı için sessize alıp ama ekranın açık olduguna bakamayıp montumun ucunda orda duruyordu bende sınav yetiştirme telaşı heyecanı içerisindeydim sadece ışığı görmüş olup herhangi bi yazılı belge veya fotoğraf yakalamamıştır .Yani az çok böyle demeyi düşünüyorum.

Telefonu alıp geri koydu isen sesi kısıp koydum demen bakalım ne olacak haberdar et kamera mı var sınıfta

• merhamet62 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kamera olup olmadıgını ama savunmaya geçmeden önce delillerini görmek istiyorum diyeceğim eğer varsa

• mesajım bulunsun sonucu merak ediyorum. İnşallah bursun kesilmez
  • somut kanıt yoksa gerisi tıraş.Telefonun ekranı yanlışlıkla açıldı hoca gördü aldı de.Ceza almazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.