şuan ki online sistemde benim ile aynı sorunu yaşamış olanlar vardır mutlaka. calculus vizesinde herkese farklı sorular soruldu, daha doğrusu belli bir havuzdan herkese 4 soru soruldu soruların zorluk seviyeleri arasında uçurum var. farklı sorularla sınav yapılamayacağına dair bir yönetmelik vs. yok mu aksi halde rüşveti veren kendine özel sınav yaptırır. |
ünide sınav sorularının farklı olması (ünililer gelsin )
-
-
up konu hakkında bilgisi olan yok mu
-
knk orası üni,yapacak bir şey yok
-
Hocam hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Zaten normal sınavlarda bile bu yöntem olabiliyor.
Ama sorular arasında ciddi bir fark varsa sikayet edebilirsin -
Zor soru değilde zaman alıcı soru olabilir, yeterli zaman verilmiş ise onuda şikayet edemezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese farklı soru sorması vicdanen yanlış. Bir kere hocaya sorsan cevabı direkt ben derste işlediklerimin dışında bir soru sormadım bu yüzden siz gelebilecek her soruya hazırlıklı olup bilmeniz gerekir tarzı savunmaya geçer.
Ancak çok düşük ihtimal tüm sınıf çok kötü aldı hepiniz ortak karar alıp dekanlıktan sınavın tekrar yapılmasını istersiniz. Ki zaten inek öğrenciler iyi not aldığı için tekrar sınava girmek istemez. Dekanlık talebinizi değerlendirmeye aldı diyelim hocayla kötü olmak istemez. Sonuçta bu sınav sorularını farklı yapan hocalar genelde fakültede bir ağırlığı olan çevresinde iyi tanınan eski hocalardandır.
-
4 soru ile sinav olmaz komposizyon yazmanizi isterlerse 4 soru sormus gibi gorunen bir eleme hazirlarlar komposizyon yazmak yetenek isidir beyni robotlasmis ezberciler ve kopyacilar beceremez aglarlar
Hocam neden öyle boş bir yorum yaptınız ki ? Sınav sayısal anlaşılan calculus diyor .
Bundan ayrı olarak bizlere masa başı sınavda aynı şekil uygulama yapılıyordu . Bunun bir engeli olduğunu düşünmüyorum .
-
sayisal sinav oldugunu okumadan gecmisim yada okudum farketmedim 😝
quote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Hocam hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Zaten normal sınavlarda bile bu yöntem olabiliyor.
Ama sorular arasında ciddi bir fark varsa sikayet edebilirsinhocam sorular arasında uçurum var, kalem oynatmadan 100 aldım diyenler var yahu. ben inanılmaz şekilde hazırlanmıştım derse ama bana gelen sorular çok zordu. nereye şikayet edebilirim bunu ?
-
Dekanlıkla veya bölüm sekreterliğiyle konuşmanı tavsiye ederim. Şikayet dilekçesi verebiliyorsun. -
Sinıf öğretmenine şikayet et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X