Unique ITemlerin Upgrade Edilememesi İle İlgili Yazdıgım Mesaja Gelen Cevap
Hail xxxxxxxx!
Thank you very much for alerting us to this issue! However, some of our other loyal players have reported this to us. Since we greatly appreciate you playing our game and we want you to continue to play Knight Online, I can assure you that we are doing everything we can to get this fixed in a timely manner. Unfortunately, sometimes these things take a short amount of time to correct. Please bear with us through this transition. I apologize for any inconvenience that this may cause. Thank you for your continued support with Knight Online!
Özet Gecmek Gerekirse.. Bunu Konuda Onları Uyardığım İcin Tesekkur Ediyorlar.. Ve Bu Hatalari Düzeltmek İcin Calismalarinin Sürdüğünü.. ama Bazen Ellerinde Olmayan Sebeblerden Dolayı Bunun Uzadığını Fakat Düzelteceklerini Belirtiyorlar.. Anlayacagınız Unique Itemler Upgradeye Acılıcak.. Sadece NeZaman Acılacağı Mechul
KO yönetiminin teknik elemanları cok az ve yetersiz..
Adamlar FT de bug oldugunu bile bile FT yi actılar.
Bana da bir arkadasım blessed elemental ile trina koyunca unique itemların kilidinin acıldıgını yani upgrade edilebilir hale geldigini soeledi.Bende dusundum ki kilidi acmak için bile adamlar işi paraya baglamıs,trinaya,tam k2networkun yapacagı tarzda bir iş,ama boele bir cwp yazdıklarına gore galiba trina işi pek dogru deil kendim denemedim bilemeyecem...
İşin İlginc Tarafı Şuki.. Ben Bu Problemi Belirttiğimde Bana CsRep32 Nickinden Gelen Cevap
" Üzgünüz Bu Konu İle İlgili Yapabileceğimiz Birşey Yok Lütfen Diğer Ticket ı Deneyiniz - ßağlantı Kurduğunuz icin Tesekkurler " Diye Bir Cevap Geldi
BEn Aynı Sorunu İnatla İkinci Kes İlettiğimde busefer Bana CsRep28 Nickinden Bir Üstteki Mesajın Aynısı Geldi.. Bunun Üzerine BenUmudumu Yitirdim... Derken Herhangi Bir İleti Yazmama Rağmen 2 Gun Sonra Bana " Mak " Nickinden İlk Mesajımda Belirttiğim Paragraf Geldi.. Ve Bu Paragrafin Sonunda da Israrlı Bildirimimden Dolayı Tesekkur Ettiklerini İletiyorlar.. " Bu Demek Oluyorki Genel Musteri Temsilcileri Akıllarının Ermediği İşlere Üzgününz Diğer Ticketten Gonderin Diye Standart Bir Metin Sunarken.. Bunlari Denetleyen Daha Ust Mevki Birisi Onemli Mesajlari Kaale Alarak Özel Cevap Yazıyor.. Açıkcası BEnim İcin Yıllardır Kendi Kendimize Oynadiğimizi Sandiğim Bir Oyunda ßunu Bilmek Bile Güzel..
hehehehhe ben aynı metini 13 defa gondererek gizli sorumun cevabını değiştirdim yani diğer arkadaslara duyrulu herhangi bir sorun varsa aynı mesajı tekrar tekrar atarak sonuca ulasabilirsiniz onlarda bi süre sonra sıkılıp dediğimizi yapıyolar hehehehheheheh
quote:
Orjinalden alıntı: KLC
İşin İlginc Tarafı Şuki.. Ben Bu Problemi Belirttiğimde Bana CsRep32 Nickinden Gelen Cevap
" Üzgünüz Bu Konu İle İlgili Yapabileceğimiz Birşey Yok Lütfen Diğer Ticket ı Deneyiniz - ßağlantı Kurduğunuz icin Tesekkurler " Diye Bir Cevap Geldi
BEn Aynı Sorunu İnatla İkinci Kes İlettiğimde busefer Bana CsRep28 Nickinden Bir Üstteki Mesajın Aynısı Geldi.. Bunun Üzerine BenUmudumu Yitirdim... Derken Herhangi Bir İleti Yazmama Rağmen 2 Gun Sonra Bana " Mak " Nickinden İlk Mesajımda Belirttiğim Paragraf Geldi.. Ve Bu Paragrafin Sonunda da Israrlı Bildirimimden Dolayı Tesekkur Ettiklerini İletiyorlar.. " Bu Demek Oluyorki Genel Musteri Temsilcileri Akıllarının Ermediği İşlere Üzgününz Diğer Ticketten Gonderin Diye Standart Bir Metin Sunarken.. Bunlari Denetleyen Daha Ust Mevki Birisi Onemli Mesajlari Kaale Alarak Özel Cevap Yazıyor.. Açıkcası BEnim İcin Yıllardır Kendi Kendimize Oynadiğimizi Sandiğim Bir Oyunda ßunu Bilmek Bile Güzel..
quote:
Orjinalden alıntı: populer_diamond
hehehehhe ben aynı metini 13 defa gondererek gizli sorumun cevabını değiştirdim yani diğer arkadaslara duyrulu herhangi bir sorun varsa aynı mesajı tekrar tekrar atarak sonuca ulasabilirsiniz onlarda bi süre sonra sıkılıp dediğimizi yapıyolar hehehehheheheh
quote:
bende gizli soru yanıtımı defalarca mesaj yollayarak almıştım.
bizden kurtulusları yok
quote:
Orjinalden alıntı: w0lky
KO yönetiminin teknik elemanları cok az ve yetersiz..
Adamlar FT de bug oldugunu bile bile FT yi actılar.
yok baba ya bile bile değil drakenin dbsinde ft olduğu için bizimikinde de açıldı bilmiolarki nası kapıycaklarını
acaba ticket nasıl gönderilio orda ticket gönder var ama nasıl gönderecem???????
Forumda Nasıl Mesaj Yazıyorsun ? Aynen O Sekilde..
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
quote:
bende gizli soru yanıtımı defalarca mesaj yollayarak almıştım.
ewet ikimiz baya bi ugraşmıştık mustafayla buna bi care gerekıyor benımde degşimıyor sorum hacklensem carım gıdecek
FT deki bug nasıl bir bug ?
quote:
Kesinlikle bir sorunu çözmek için onlarca mesaj&ticket göndermek gerekiyor. Aksi halde, 'kusura bakma ben yetkili değilim' cevabıyla yetinip bir bardak soğuk su içmek lazım. Trinamı öyle aldım ben de.. Ve hatta haber bile vermeden rollback attılar yarım saat öncesine döndüm!
Vallahi 150mye Enium ßow Gördüm.cyhperde
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
Vallahi 150mye Enium ßow Gördüm.cyhperde
wayyy be
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme