Şimdi Ara

Üniversite Bölüm Seçim (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bu sene sayısalda 86bin yaptım aklımda 2 tane üniversite var fakat farklı bölümler.Konu hakkında bilgisi olanlar rica etsem bir yol gösterebilir mi bana?

1)Akdeniz Üniversitesi-Makine Mühendisliği

2)İzmir Bakırçay Üniversitesi-Bilgisayar Mühendisliği

Aslında ikisini de yakın olarak görüyorum kendime fakat gelecekte beni üzmeyecek bir meslek istiyorum. Üzmekten kastım çok yorucu olması değil ileride meslek ararken sorun yaşar mıyım?

Tercih için az günüm kaldı rica ediyorum yardım edin.

Teşekkürler...

• kesinlikle bakırçay üniversitesi bilgisayar müh. gayet güzel bir bölüm ve üniversite
    Bu sene ikinci yılı olmasına rağmen gayet başarılı bir kadrıya sahip. Son olarak bu sıralamayla gelmeyebilir
    ikinci planın olsun
  • Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünü tercih edecek öğrenciler için oluşturulan Telegram soru-cevap grubuna
    Telegram
    Düzce Üni. EEM Tercih 2019 TYT AYT
    https://t.me/duzceuniteknolojieemtercih2019
    katılabilirsiniz.

Android veya Apple ürünü telefonlarınıza ya da Windows mağazalarından bilgisayarınıza Telegram uygulamasını indirerek yukarıda verilen link yardımı ile oluşturulan gruba katılabilirsiniz.

• ciroqe C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için çok teşekkürler fakat benim sıralamam 86k. Bakırçay üni. geçen sene 101k ile aldı ben biraz kesin gözüyle bakıyorum aslında ama neden öyle dediniz ki
  • Lenogi L kullanıcısına yanıt
    Aklinca algı oluşturup reklam yapmaya çalışıyor. O bölüm tutar ama siz yazmak ister misiniz emin değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.