Şimdi Ara

Üniversite Bölüm Seçimi Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar abiler... Lise son sınıf öğrencisiyim. Genel manada yapmaktan hoşlandığım 3 şey var: basketbol oynamak, 3d animasyon, dans. İlerde bu 3 şeyden ekmek yemek istiyorum (basketbol eğitimi diye birşey yok geriye 2 şey kalıyor 3d ve dans) Şimdi 3D hakkında hangi ünv ler nasıl eğitim veriyor geniş bir araştırma yaptım. Dans olayını anlayamadım... Hip hop dans yapıyorum ama üniversitelerin hiçbirinde hip hop dans diye birşey geçmiyor... Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktuncer

Evet arkadaşlar abiler... Lise son sınıf öğrencisiyim. Genel manada yapmaktan hoşlandığım 3 şey var: basketbol oynamak, 3d animasyon, dans. İlerde bu 3 şeyden ekmek yemek istiyorum (basketbol eğitimi diye birşey yok geriye 2 şey kalıyor 3d ve dans) Şimdi 3D hakkında hangi ünv ler nasıl eğitim veriyor geniş bir araştırma yaptım. Dans olayını anlayamadım... Hip hop dans yapıyorum ama üniversitelerin hiçbirinde hip hop dans diye birşey geçmiyor... Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Grafik tasarımı bölümüne gidebilirsin.
  • dans için? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktuncer

dans için? :)

Konservatuarın dans bölümleri vardır
  • Emin değilim ama 3D için mimarlık olabilir.
  • @Boidae dans bölümünden ziyade sormak istediğim şey "hip hop dans ve yahut ona yakın bir tarzda eğitim veren var mı?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.