Şimdi Ara

üniversite Ders geçme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler bu sene ilk senem bu dönemde 4 dersden kaldım kafayı yicem akıl verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 3 taneden kaldım 4 olabilir sıkma canını

• quote:

Orijinalden alıntı: DHOLU

Bende 3 taneden kaldım 4 olabilir sıkma canını

Eyvallah hocam

• Belkide 2yılda 1 sınıf atlayacaz ama bu okul bi şekilde bitecek abi :D Çok takmamak lazım ama hepten de salmamak lazım tabi arayı çok acmican.
  • Ben 7 dersi hayirlisiyla verdim ama birkac tahtami aldilar benden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bu dönem 4 ders den kaldim butunleme de 1 ini versem seneye ilk dönem 2.sinifin derslerinin hepsini alabilecekmiyim

• İlk sene sendromu galiba ya bende sadece 2 dersten geçtim okul biterse bizim. Ki zor bitecek gibi.millet nasıl çalışıyor onuda anlamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

İlk sene sendromu galiba ya bende sadece 2 dersten geçtim okul biterse bizim. Ki zor bitecek gibi.millet nasıl çalışıyor onuda anlamıyorum

Bölümden bölüme o kadar çok şey fark ediyor ki.. Tabii bölüme, okula, yeni ortama alışmış olmak da önemli amaç'üniversiteye kapak atmak' olmamalı. Ben de 1.sınıfım bizim bölüm sayısal olmadığından,ben de sıkı çalışıp hepsinden geçtim mesela (uzaktan eğitim güzel sanatlar hocası haksız yere ff vermiş olsa da dün itiraz dilekçemi verdim eğer 2 gram adalet varsa ben haklı çıkarım neyse.. ) o parantez içiyle anlatmak istediğim üniversitede keyfine göre düşük veren ya da bırakan hocalar da olacak. Mesela 2.sınıfta olan arkadaşım anlatmıştı öğrenci hocam neden bıraktınız diyince birilerinin kalması gerekti gibi şaşırtıcı bir cevap vermiş. Yeri gelir geçerim ya dediğin sınavdan 20 de alırsın. Zaten üniversite 3-5 düzgün insan ve binlerce burnu havada binlerce öğrenci ve öğretmenin bulunduğu yerdir ben öyle düşünüyorum. Alışması zor ama imkansız olmayan bir ortam. Üniversite illa 4 yılda bitecek diye bir kural yok bence 5 yıl da olabilir 4 yıl diye şartlandırmamak lazım üniversitede tonla 22-23 yaşından büyük insan var hem bize gelişi 4 yıl onun zaten :D sadece 2 dersten geçmen kötü olmuş ama ilk dönem yepyeni bir hayata başladın olabilir. Ama ikinci dönemde de kalırsa o kadar ders o zaman üzerine fazladan yük binmeye başlar en sonunda ezilirsin. Umarım ikinci dönem toparlarsın sıkı çalışarak, başarılar diliyorum dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.