Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE DİPLOMAM İPTAL OLUR MU? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
13.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ah be bi tanıyacaktık ki. Birader profiline isim yazmısın okul ismi vermiyorsun bu ne perhiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Hocam 1000 lira sıkışmış senin diplomanın arasına bence

yok artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Ah be bi tanıyacaktık ki. Birader profiline isim yazmısın okul ismi vermiyorsun bu ne perhiz?

o gercek ısım degıl arkadasım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Orijinalden alıntı: limonişeyy

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

uni ne bölüm ne?
    öğrenci işlerini ara hatta git direkt yüz yüze görüş.

devlet üniversitesi. psikoloji bölümüm :( ayrıntı vermiyorum ki tanıdık manıdık görmesin şimdilik beni.

Sen niye oidb ile gorusmuyorsun yada bolum baskaniyla buraya yazacagina?

pazartesıyı beklıyorum o zaman acık cunku :( burdan da akıl alıyorum
  • gün stajını tamamlamıştır yazıyor diplomam da bu nedir. ben staj felan yapmadım.
  • limonişeyy L kullanıcısına yanıt
    yurtdisi nerede y.lisans dusunuyosun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı çıkmaz; cumhurbaşkanı bile olabilirsin.
  • Komik olma 4 yil yeniden okumazsin. Sadece ek dersi alirsin ve transkripte isletirsin.

• tobb etü olunca üzüldüm.

baya bir burokrasiye maruz kalacaksın hocam.

herkes birbirine yollayacak seni baya ugraşacaksın. sonuçta muhtemelen sorunun çözülür ama baya bir sinir stres savaşı verirsin. geçmiş olsun.

not: aynı okulun meuzunuyum ordan biliyorum.
  • quote:

benım bu halım ne olacak onemlı olan duzeltılmesı benım ıcın.

ben tekrardan ogrencı olmaya razıyım. duzeltelım yeter kı.

herkes moral vermek için iyi şeyler söylemiş hele ki samansız kadın.z onlar bu işlerden anlamıyor senin diploma çöp oldu.Üniversite basit bir öğrenci için kendini yakmaz.Sende o okulu paşa paşa 4 yıl sil baştan okuyacaksın.

iyi forumlar

Avukat

Şehmistan Şehmisoğlu..

Sizin transkriptinizde eksiklik varken mezun edilmiş durumdaysanız sorumluluk üniversiteye aittir. Ders dönemlerinde siz ders seçersiniz danışman onaylar; mezun olurken öğrenci işleri biriminiz transkript kontrolünü sağlar, danışmanınız aynı kontrolü sağlar, bölüm başkanınız kontrol eder, öğrenci işleri daire başkanlığı kontrol eder en son. Mezun olurken çıkış formunu imzalatmak için tüm bu saydığım birimleri gezdiniz zannedersem.
    Bence öğrenci işleri daire başkanlığı ile irtibata geçmenizde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

Sizin transkriptinizde eksiklik varken mezun edilmiş durumdaysanız sorumluluk üniversiteye aittir. Ders dönemlerinde siz ders seçersiniz danışman onaylar; mezun olurken öğrenci işleri biriminiz transkript kontrolünü sağlar, danışmanınız aynı kontrolü sağlar, bölüm başkanınız kontrol eder, öğrenci işleri daire başkanlığı kontrol eder en son. Mezun olurken çıkış formunu imzalatmak için tüm bu saydığım birimleri gezdiniz zannedersem.
    Bence öğrenci işleri daire başkanlığı ile irtibata geçmenizde fayda var.

evet gezdim akts 240 sorun yok onda. sadece görüntüde sorun var.

güz dersimde bırıncı bahar dersimde ıkıncı seklınde gecmıyor tam tersı gecıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

benım bu halım ne olacak onemlı olan duzeltılmesı benım ıcın.

ben tekrardan ogrencı olmaya razıyım. duzeltelım yeter kı.

herkes moral vermek için iyi şeyler söylemiş hele ki samansız kadın.z onlar bu işlerden anlamıyor senin diploma çöp oldu.Üniversite basit bir öğrenci için kendini yakmaz.Sende o okulu paşa paşa 4 yıl sil baştan okuyacaksın.

iyi forumlar

Avukat

Şehmistan Şehmisoğlu..

:( bundan korkuyordum bende.
    Başkanlıga gittiğinizde emin olun düzeltilecektir. Durumu anlatın, yurtdışı yl durumundan bahsedin. Otomasyon üzerinden olmayacak şey yoktur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 10 Nisan 2016; 10:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

tobb etü olunca üzüldüm.

baya bir burokrasiye maruz kalacaksın hocam.

herkes birbirine yollayacak seni baya ugraşacaksın. sonuçta muhtemelen sorunun çözülür ama baya bir sinir stres savaşı verirsin. geçmiş olsun.

not: aynı okulun meuzunuyum ordan biliyorum.

orda okumadım. özeller bile daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

yurtdisi nerede y.lisans dusunuyosun hocam

fransa.
  • Zorunlu olmayan secmeli derslerde secim hakki ogrenciye aittir. Okul sana 2-3 veya daha fazla ders sunar sen secip alirsin. Kimse sana once bunu al 2.donem sunu alirsin demezki. Ama sanki seninki zorunlu secmeli ders gibi geldi bana bunlar secmeli diye gecer ana mecbur aldirirlar. Secmeme hakkin yoktur.Bu zorunlu derslerdede eger ders 2 donemse zaten 1 ve 2 diye gider. Ilk donem 2 ikinci donem 1 diyemi gidiyor sizin oralarda ? Boyle bile olsa bu bir bolum yonetimi kararidir. Kolay kolay kimse senin icin duzeltmez. Sayin proflarin boyle uygun gormustur. Sen Istedigin yere degil senin okulunla programi uyan yerlere bak bence... Tabi okullada gorus ama bir sey cikacagini sanmam. Hatta suc sende diyip konuyu kapatabilebilirler. Dedigim gibi secmeli derslerde sorumluluk sana aittir. Ben mesela 2 secmeli ders sundular 1.donem birisini, 2.donem birisini almistim. Alma sebeplerimdede kontenjanin dolu olmasiydi dusun sacmaligi yani...
  • ozeli acabilir misiniz bi kac sorum olacakti
  • Hocam hukukta kazanılmış hak diye bir konu var ama bunla alakalı mı bilmiyorum
    Saatin de etkisiyle başka bir arkadaşın mesajında görünce karıştır misim kusura bakma :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.