Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE DİPLOMAM İPTAL OLUR MU? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
13.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Canım sıkıldı hocam, bende mezun oldum yakın zamanda. 2-3 hafta tatil var konu dışında geziniyorum azıcık, konunuza denk geldim. KADER :)
  • Şimdi anladığım kadarıyla ön koşul olan dersi almamışsın ama ona denk bir ders almışsın. Gelecek senesinde de o dersin ikincisini aynen almışsın. Durum böyleyse ders içeriğini de yolla bakalım ona ne diyecekler? İsim olarak ders aynısı olmasa bile içerik olarak aynı olan derslerde muafiyet durumu olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limonişeyy L kullanıcısına yanıt
    Ek olarak birde burası var :https://kayit.etu.edu.tr/ders_kayit_kurallari.php

Böyle şeyleri okul size sunmak zorunda, açın dava hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 9 Nisan 2016; 16:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonişeyy

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Transkriptine bak oradan kontrol et derslerini yanlış varsa düzeltirler. Sonuçta dersi aldıysan sınavını geçtiysen arşivde sınav kağıdın notların duruyordur düzeltme yaparlar. Ama benim anlamadığım bilgisayar bu hatayı nasıl yapıyor

transkriptimi kayıt anında istediklerinde ortaya cıktı zaten durum.

orda dersin birincisini almadan dersin ikincisini almışım. ve sonradan alınan dersin birinciside alınan dersın ıkıncısıyle ısımsel olarak ortusmuyor.

bılgısayar hatası soyle olmus anlatayım.

atıyorum ben 2. sınıfın bahar donemınde gelişim psikolojisi I almam gerekıyormus ama almamısım

sonra da bana 3 sınıfın guz donemınde gelişim psikolojisi II dersini vermişler almaman gerekirken.

hoca derslerı donem donem gorup kaydettıgı ıcın muhteemelen oncekı donem almadıgımı gormedı ve onayladı ders kaydını gıbı gelıyor.

Tamam hocan hata yapıp onayladı diyelim sen farketmedin mi hatayı. Sonuçta sınıftaki arkadaşlarınla aynı sınavlara girmen gerek. Yoksa farkedip oh ne güzel muafım deyip keyfini mi sürdün. Çünkü bu hatayı okurken farkedememek imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Ek olarak birde burası var :https://kayit.etu.edu.tr/ders_kayit_kurallari.php

Böyle şeyleri okul size sunmak zorunda, açın dava hiç olmadı.

şahanesiniz bunuda okuyorum hemen.
  • quote:

quote:

quote:

Transkriptine bak oradan kontrol et derslerini yanlış varsa düzeltirler. Sonuçta dersi aldıysan sınavını geçtiysen arşivde sınav kağıdın notların duruyordur düzeltme yaparlar. Ama benim anlamadığım bilgisayar bu hatayı nasıl yapıyor

orda dersin birincisini almadan dersin ikincisini almışım. ve sonradan alınan dersin birinciside alınan dersın ıkıncısıyle ısımsel olarak ortusmuyor.

atıyorum ben 2. sınıfın bahar donemınde gelişim psikolojisi I almam gerekıyormus ama almamısım

sonra da bana 3 sınıfın guz donemınde gelişim psikolojisi II dersini vermişler almaman gerekirken.

hoca derslerı donem donem gorup kaydettıgı ıcın muhteemelen oncekı donem almadıgımı gormedı ve onayladı ders kaydını gıbı gelıyor.

Tamam hocan hata yapıp onayladı diyelim sen farketmedin mi hatayı. Sonuçta sınıftaki arkadaşlarınla aynı sınavlara girmen gerek. Yoksa farkedip oh ne güzel muafım deyip keyfini mi sürdün. Çünkü bu hatayı okurken farkedememek imkansız

bakın ben neredeyse hıc kopya bile cekmeden okul hayatıma devam ettım. kopya cekebılecek bı cesaretım bıle yoktur.

bırde hakkım olmayan seylerı almak edınmekte ıstemem bundan dolayıda ohbe rahatılıgı asla yasıyamam. vıcdanım buna ızın vermez ınanın.

tabıkı farketttım garıp geldı bu durum. ama danısman onayı aldıgım ıcınde yanlıslık yoktur sandım. ben sadece guvendım. zamanında bunun sorun teskıl edecegını bılsem soylerdım. ama bılemedım ne tehlıkelı mezun oldugumu. ben danısman hocamada kızmıyorum ınsanlık halı. onemlı olan duzeltılmesı. onun hakkında sorusturma acılmasını bıle ıstemıyorum cunku her ınsan hata yapabılır onemlı olan duzeltılebılır olması.

• birde özel üniler bile devletten daha dikkatliymiş bunu gördüm. bence devlet unılerını ozel unıler kadar denetlemeliler. hataların olmaması ıcın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonişeyy -- 9 Nisan 2016; 17:04:10 >
  • quote:

quote:

quote:

bakın ben ıkı dersıde aldım fakat sırasıyla almamısım.

bazı arkadaslara sırasıyla verılmıs bazılarınıda sırasıyla verılmemıs.

dıgerlerınden eksık aldıgım yok lutfen.

• quote:

Canım sıkıldı hocam, bende mezun oldum yakın zamanda. 2-3 hafta tatil var konu dışında geziniyorum azıcık, konunuza denk geldim. KADER :)

cok suku rabbıme evet kader. guzel kader.
    bana verdıgınız lınklerde nerde sırasıyla alınmalı ıbaresı gecıyor yokte. bulamadım okuyorum hepsını halen.
  • Biri almadan ikiyi nasıl alıyorsun ön şartlı ise, değilse sıkıntı olmaz zaten?

Onu bulamıyorum şuan, ders ekle sil kapalı bizde. Orada bir döküman açılıyor, bu kuralları barındıran. Okulunuzla konuşmanız daha iyi olur onları, dersin II si var ise I o dersin ÖN KOŞULU olmak zorunda. Ön koşul ağaçlarımız filan vardı bizim. Hatırladıkça bir kötü oluyorum :)
    Tamam eksik yoksa düzeltirler. Dilekçe yazarsınız olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Biri almadan ikiyi nasıl alıyorsun ön şartlı ise, değilse sıkıntı olmaz zaten?

on sart yok. ama yurtdısı kabul etmıyor bu sekılde. gecersız sayıyor sırasıyla alıp verecektın egıtım guvensızlık bıldırıyor boyle kabul edemeyız kesınlıkle dıyorlar.
  • quote:

Onu bulamıyorum şuan, ders ekle sil kapalı bizde. Orada bir döküman açılıyor, bu kuralları barındıran. Okulunuzla konuşmanız daha iyi olur onları, dersin II si var ise I o dersin ÖN KOŞULU olmak zorunda. Ön koşul ağaçlarımız filan vardı bizim. Hatırladıkça bir kötü oluyorum :)

sanırım on kosul mantıgıyla gecersız goruyor yurtdısındakı okullarda.
  • Birincisi ders seçmeli olduğu için sorumluluk okulda değil sende. O yüzden hata senin.

Ikincisi diploman iptal olmaz. Ama aldığın dersleri de değiştiremezsin.

Geçmiş olsun. Belki mahkeme ile falan ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam eksik yoksa düzeltirler. Dilekçe yazarsınız olur biter

ıste yoke tekrar benım mezun olamadıgı bıldırmelerı lazım. yokte okulda sorusturma yapıcak. okul ve danısman hocam bunu ne kadar ıster kabul eder bılmıyorum.
    olmadı hukukı arıycam hakkımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Birincisi ders seçmeli olduğu için sorumluluk okulda değil sende. O yüzden hata senin.

ya bu ulkede ınsan hayatıyla oynamak ne basıt bı seymıs :(
  • quote:

quote:

Birincisi ders seçmeli olduğu için sorumluluk okulda değil sende. O yüzden hata senin.

Arkadaşım seçmeli ders seçerken "Bilmem ne II" diye bir ibare varsa bunun I'i olacağını düşünemedin mi?

Nasıl üniversite okuyorsunuz anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım seçmeli ders seçerken "Bilmem ne II" diye bir ibare varsa bunun I'i olacağını düşünemedin mi?

dusundum farkettım. benım ıhmalkarlıgımda maalesefkı durum.

heppsinide aldım ama sırasıyla almayınca durumum bu oldu :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

dusundum farkettım. benım ıhmalkarlıgımda maalesefkı durum.

heppsinide aldım ama sırasıyla almayınca durumum bu oldu :(

O halde kimseyi suçlayamazsın diye düşünmekteyim ama okulla bir görüş. Belki yardımcı olurlar. Ufak bir oynama yapabilirler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.