Şimdi Ara

Üniversite Kaydım Silinirse ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bazı nedenlerden ötürü 3.sınıfında bulunduğum üniversiteye kaydım yapılamamakta.Özel üniversitede okuyorum ilk dönemle alakalı bir problemim yok fakat söz ettiğim gibi 2. dönem gidemiyorum.Merak ettiğim mesele şu askerliğimi okul tecil ettirmiş 2019 yılına kadar tecilli gözüküyor tam tarihi hatırlamıyorum şuanda şimdi benim kaydım dondurulur veya silinirse benim tecilime ne olacağı ? Veya kaydım dondu silindi okulla ilişiğim kesildi diyelim ki bir şekilde ben açık öğretimden üniversiteye tekrar başladım bu durumda tecil uzarmı merak ediyorum 2 sene boyunca okuyup açıktan kalan 2 seneyide askerden dönünce okursun diye birşey yoktur herhalde.Merak ettiklerim bunlar arkadaşlar birde üniden mezun olduktan sonra yüksek lisans yapmıyorsan tecil ettiremiyormuşsun diye okudum açık öğretimde buna dahil mi merak ediyorum.

Edit:Sınava tekrar giripte başka bir okula gitmek gibi bir düşüncemde var genel olarak okulumdan bölümümden memnun değilim düşüncelerim isteklerim değiştikçe ilgi alanlarımda değişti hoş olmadı benim için.Ek olarak yurtdışında okumak istesem ne gibi şartları var bu sürecin bir linkle veya özetle bana yardımcı olursanız sevinirim yani söz ettiğim hangi sınava girmeliyim yarıda bırakırsam okulumu maddiyat/başarı ölçütleri neler burs durumları nedir konu makale ne olursa işime yarar eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruthemighty -- 30 Ocak 2017; 22:16:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.