< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversite matematiği hakkında
-
-
Hayvan gibi çalışmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlginiz var mı matematiğe
-
Evet müh ve istatistik bölümü için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ilgim az da olsa var. Hakkıyla çalışıp öğrenmek istiyorum.Ezber yapmadan
Çok teşekkür ediyorum hocam tavsiyeleriniz için. Size de başarılar diliyorum.
https://forum.donanimhaber.com/uni-duzeyi-mat--149739239 Ben de benzer bir soru sormuştum birkaç gün önce. İisterseniz konuyu biraz inceleyin.
Temelden anlatılıyormuş sanırım, o yüzden olabilir. O temel sizin için de temel mi veya sizin temel dediğinizden daha üst düzey bir temel mi ona bakın bence, eğer bu konuda yazılan temeller sizin dediğiniz temelden daha üst düzeyse yaz tatilinde temelinizi biraz daha üni düzeyi temele getirmeye çalışabilirsiniz.
Konuda birkaç konu başlığı verilmiş, onlara isterseniz bakın sonra internetten de biraz konu başlıklarına ve neyle ilgili olduklarına bakın. İlginizi çekiyorsa olabilir. Hatta ilginizi çektiyse öylesine birkaç konuyu izleyebilirsiniz de, şu anda öğrenmek için izlemeseniz de biraz önizlenim olur.
İlginizi çektiyse, hoşunuza gidiyorsa ve bu konulara uzun süreler sıkıca çalışabileceğinizi düşünüyorsanız yazın bence.
Size kalmış tabi.
-
Bence kendinize böyle hakaret etmeyin, bazen insan maalesef sorumluluklarını aksatıyor ama farkına varmışsınız bu önemli.
Konuyu açan kişi değilim fakat detaylı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
Çok sağ olun hocam açtığınız konuyu görmemiştim. Açtığınız konu çok yararlı oldu bana. Dediğiniz gibi hafiften konulara göz gezdirmeyi planlıyorum.
Rica ederim ben teşekkür ederim. Başarılar.
-
Size de başarılar hocam.
Halledersin ya. Profesörler için anlatmıyorlar zaten standart matematik. Çalışıyorsan bir zorluğu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
-
Ben de böyle düşünüyordum hocam.
Ben matematik ve fiziği df ile geçebildim ancak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X