Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN AYLIK GİDERİ? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
20
Favori
44.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0lidd

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Izmirde okuyorum ayda 400 lira yetiyor.

nerede kalıyorsun kardes?

Bornova, inonu mah.
  • 10 gün kaldım bende hergun ortalama 10lira yemek parası ayırdım hafta sonuda arkadaslarla sergiye gittik lunaparka gittik bir kac kez kafede oturduk kahve falan ictik alısveris yaptık gece 11 12 gibi dısardan söyledik yemegi önceden aldıgım icin cebimden de para cıkmadı sadece alısveriste ve kafede oturdugumuzda elimi cebime attım yemek dısında 80 90 lira harcadım kahvaltıyı kendim hazırladım bazen ögleyle kahvaltıyı birlestirdim iyi kötü annemde kek pasta yapmıstı 10 gunde cuzdanımdan 80 90 arası eksilmis yani durum o kadarda kötü degil karamsar olmayın 90 lira belki 10gün icin cok gelebilir ama oraya ilk gidisiniz oldugu icin alisveris fln gerekiyo tahmini 60 70 lere duser bu durum ilk tanısma ortamı da oldugu icin sunu yapalım dediklerinde hayır demekte zor oluyo okul basladıkca hareket imkanınız kısıtlasınca duzene otrur ama gayet guzel bir sekilde 400-450 liraya gecinirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

10 gün kaldım bende hergun ortalama 10lira yemek parası ayırdım hafta sonuda arkadaslarla sergiye gittik lunaparka gittik bir kac kez kafede oturduk kahve falan ictik alısveris yaptık gece 11 12 gibi dısardan söyledik yemegi önceden aldıgım icin cebimden de para cıkmadı sadece alısveriste ve kafede oturdugumuzda elimi cebime attım yemek dısında 80 90 lira harcadım kahvaltıyı kendim hazırladım bazen ögleyle kahvaltıyı birlestirdim iyi kötü annemde kek pasta yapmıstı 10 gunde cuzdanımdan 80 90 arası eksilmis yani durum o kadarda kötü degil karamsar olmayın 90 lira belki 10gün icin cok gelebilir ama oraya ilk gidisiniz oldugu icin alisveris fln gerekiyo tahmini 60 70 lere duser bu durum ilk tanısma ortamı da oldugu icin sunu yapalım dediklerinde hayır demekte zor oluyo okul basladıkca hareket imkanınız kısıtlasınca duzene otrur ama gayet guzel bir sekilde 400-450 liraya gecinirsiniz

sürekli marmara takılmışsın galiba. veya ailen ankara da. diğer türlü okuldaki kafelerde en az 15 tl veriyorsun tek öğün için. kahve desen 3ü1 arada değilse o da en az 5 tl. bilkentte 100 lirayla 10 gün geçinmek büyük bir başarı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Eylül 2012; 18:11:51 >

• istanbulda en kötü 500-600 yurt veya eve gider. en az 1milyar ister anlayacağınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

10 gün kaldım bende hergun ortalama 10lira yemek parası ayırdım hafta sonuda arkadaslarla sergiye gittik lunaparka gittik bir kac kez kafede oturduk kahve falan ictik alısveris yaptık gece 11 12 gibi dısardan söyledik yemegi önceden aldıgım icin cebimden de para cıkmadı sadece alısveriste ve kafede oturdugumuzda elimi cebime attım yemek dısında 80 90 lira harcadım kahvaltıyı kendim hazırladım bazen ögleyle kahvaltıyı birlestirdim iyi kötü annemde kek pasta yapmıstı 10 gunde cuzdanımdan 80 90 arası eksilmis yani durum o kadarda kötü degil karamsar olmayın 90 lira belki 10gün icin cok gelebilir ama oraya ilk gidisiniz oldugu icin alisveris fln gerekiyo tahmini 60 70 lere duser bu durum ilk tanısma ortamı da oldugu icin sunu yapalım dediklerinde hayır demekte zor oluyo okul basladıkca hareket imkanınız kısıtlasınca duzene otrur ama gayet guzel bir sekilde 400-450 liraya gecinirsiniz

sürekli marmara takılmışsın galiba. veya ailen ankara da. diğer türlü okuldaki kafelerde en az 15 tl veriyorsun tek öğün için. kahve desen 3ü1 arada değilse o da en az 5 tl. bilkentte 100 lirayla 10 gün geçinmek büyük bir başarı bence.

genelde marmaradaydım gerci o da gunde 1 ögün fln kahvaltı 1 kere gittim begenmedim bi dahada gitmem sanırım cafe in'e 1 2 kere gittim tadına bakmak icin fiyat lezzet cok orantılı degil maalesef dedigin gibi kahve 6 7 lirayı buluyo icki sigarada yoktu

• herkes 1 milyar felan demiş bana 200 lira yetiyor fazlasıyla 100 lira devlet yurduna veriyorum 100 liraya bana kalıyor harcıycak yer bulamıyorum 40 50 lira her ay kenara atıyorum 4 sene sonra 1 araba alırım herhalde =)
  • ES ES e gelin çok ucuz herşey :) otobüs tramvay 95 kurus+aktarma 1 saat içinde ücretsiz :)
  • 1300 aliyorum artiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara yirmi gün yeme içme yatma gezme dahil 120 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

ankara yirmi gün yeme içme yatma gezme dahil 120 :)

ankara harbi ucuzmu yaa

• yemek yapmayı öğrenmek lazım,toplu taşıma kullanmak lazım,bilgileri olabildiğince bedava (internet) elde etmek lazım,ve part time çalışmak lazım aynı zamanda dil ve bilgisayar öğrenmek lazım seminer falan kaçırmamak lazım ama asıl iş yemek yapmayı öğrenmek kişisel temizliği halledebilmek (erkekler olarak pasaklıyız yav) yemek ulaşım eğitim masrafından kurtulmak rahatlatır diye tahmin ediyorum
  • 52 tl aylık yol + 38 tl aylık yemek . Geriye 200 TL bana kalıyor. 25 TL fatura desek . Kaldı 175. Her ay bu kadar kenara koyuyorum. Dışarı çıktığım zamanlar ise peder bankı kullanıyoruz.
  • 650 yurt 400 yemek 100 aylık yol parası 200 içme parası 200 civarı giyecek parası

• 1200tl
    apart+faturalar+sigara+icki+mutfak-banyo harcamaları+taksitler+araç yakıt ve giderleri
    (3-5 ay sonraki halim )

• 200 kira(faturalar dahil) 70-80 yol 50 civarı yemek gerisi keyfime kalmış

• Beyler Konyalılar biraz yorum yazsa acaba?
    (Mevlana Üniversitesi mesela) Orda yurtta kalan biri ne kadar harcar?

• İcki sigara var kiz da olabilir:D Eskisehirde yurtta kalicam ne kadar gider beyler?

• anadoludaysanız 500 yeter...
  • Benim babam işçi 2 kardeş de benden sonra var. Yazılanlara bakarsak hayatın sillesini doğarken yemişiz En iyisi polis asker falan olmak bu şartlarda sivilde şansım yok
  • 600tl harcıyorum yemin ediyorum tek giderim sigara(winston blue)
    aile yanında kalıyorum okula servisle gidiyorum.(135tl) geri kalan full benim harcamam

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.