Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN AYLIK GİDERİ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
20
Favori
44.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık olarak 400 500 civarı bir miktar seni rahat ettirir kardeş konyada hayat pahalı degil cok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2[½+3x]=7

Benim babam işçi 2 kardeş de benden sonra var. Yazılanlara bakarsak hayatın sillesini doğarken yemişiz En iyisi polis asker falan olmak bu şartlarda sivilde şansım yok

Kardeş nickin deki işlemde
    X=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben izmirde okudum bir yıl. 1250 lira civarı harcıyorum 325 lira ev kirası ve faturalar dahil.
  • Eskisehirde durum nedir beyler, ozellikle otel tarzi ogrenci apartlari nasildir fiyatlari falan?

• sakaryadaydım özel yurt taksitlerini saymazsak en az 300 tl yemeğe gidecek ekstra harcamalarım az olur dersen 500 tl ben şahsen 280 burs+kredi kartından en az 300-400 tl bazen ekstra olarak 100 tl de babam gönderiyordu bittiğinde param. uzakta okuyacaksan olacak bu
  • istanbul çevresi bir tıpta okuyanın (kırklareli,kocaeli,abant) aylık masrafı ortalama ne kadar olur içkisiz sigarasız?
  • en az 700 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: 2[½+3x]=7

Benim babam işçi 2 kardeş de benden sonra var. Yazılanlara bakarsak hayatın sillesini doğarken yemişiz En iyisi polis asker falan olmak bu şartlarda sivilde şansım yok

Kardeş nickin deki işlemde
    X=1

• Ben ev konusunda bir şey sormak istiyorum.
    Şimdi 2 kişi 1+1 ya da 2+1 bir yer mi kiralamak 4 kişi 3+1 mi kiralamak daha mantıklı?
    (Ben şunu düşünüyorum: Küçük ev=Az kira ve Az kişi sayısı=Az masraf => Ay sonunda Bütün Masraf/2
    Büyük ev=Çok kira ve Çok kişi sayısı=Çok masraf => Ay sonunda Bütün Masraf/4)
  • Eskisehirde ne kadar gider sigara yok ,yurtta kalacam

• Kocaeli'de 800 TL yeterli bence zaten sosyal aktivite olarak yapıcak pekte birşey yok.
  • Antalya hakkında bilgisi olanlar , paylaşırsa sevinirim.
  • yurdu saymazsak bende aylık 400-600 arası değişiyor istanbuldayım yeditepede okuyorum tahminimce en çok para yemeğe gidiyor en fazla iki öğün yediğim halde 3 öğün dışarda yiyenlere Allah kolaylık versin
  • trakya üniversitresi nde devlet yurdunda kalıcam.
    içki sigara yok. kız var. yap bi hesap be usta...
  • İstanbul için konuşursak 1500 lira diyenler olmuş lan. Bi gidin allah aşkına.

KYK yurdunda kalsan, 110 Lira.

Ulaşım, 70 Lira.

Extra yemek, 120 Lira.

Hadi fotokopisiydi - alışverişiydi, 200 Lira.

Al sana 500 Liraya gül gibi geçinmek.
  • Manisa-sarıgöldeyim

400 tl kiram var tek kişiyim elektrik-su-tüp(yemek için) ve yemek .yol parası yok sadece buna bir hesap yapıverin beyler...Isınma kışın ufo ile onuda hesaplarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don quijote de la mancha -- 15 Ağustos 2013; 19:25:27 >
  • Selamlar,

Kardeşim bu sene Ege Üniversitesi'ni kazandı ve ilk sene hazırlık dolayısıyla Bornova'da okuyacak. Aylık masraflarını hesaplamaya başladığımız günler geldi çattı artık Fakat aklımda İzmir'i bilmediğimden dolayı çok soru var parasal yönden. Komple bana liste çıkartabilecek bir arkadaş var mı?

Şöyle diyeyim,

Eğer ki çıkarsa öğrenci köyünde kalacak. 360 lira aylık kirası, 300 lira aylık yemek parası var. 660 lira mecburi harcamaya gitti anlayacağınız.. Diyelim çıkmadı köy, 450 lira özel yurt, 300 lira yurt içinde yemek parası. Etti 750

Geriye sosyal hayata harcayacağı para kalıyor.. İşte orada sizden yardım istemek durumundayım.. Haftalık ne kadar harcar, ne eder bilemiyorum.. Sosyaldir kardeşim benim. Yani şöyle, biri çağırdığında gider; organize eder vs..vs.. Sigarası yok, canı isterse içer; öyle alkolle de aman aman haşır neşir değil. Haftadan haftaya, iki haftadan haftaya diyelim yani. İETT tarzı olan ulaşım masraflarını bilmediğimden, onun yorumunu da size bırakıyorum..

Kafam felaket ambele. Yardımsız bu işin içinden çıkamam.

• bu yıl gazi hukuku kazandım

içki sigara yok
    kız olur + spora gidicem
    kyk yüksek ücret çıkarsa orada kalıcam

ortalama ne kadar gider ankarada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstcurse -- 23 Ağustos 2013; 13:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstcurse

bu yıl gazi hukuku kazandım

içki sigara yok
    kız olur + spora gidicem
    kyk yüksek ücret çıkarsa orada kalıcam

ortalama ne kadar gider ankarada ?

hayırlı olsun gazi . up bende merak ediyorum
  • 500 600 tahmini yurtla beraber

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.