< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Ekim 2023; 20:41:48 > |
Üniversite okumak vs Ticarete atılmak

Üniversite okumak vs Ticarete atılmak
(En Son Oy Tarihi: 15.2.2024)
-
-
Millet tyt mat kitabı alamıyor sen ticarete atıl diyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hacı sen en son bilkentteydin, ne işin var la orada eğer okuyup memur olacaksan
-
aslında ikisi de
bir insan gerçekten de üniversiteyi zaman kaybı olarak görebiliyorsa okumaz ama bunu kaçımız yapabilir?
çok küçük yaştan altyapı deneyim ve sıradışı bir kafa lazım oldukça sabır da ister
ayrıca dünyada ticaretin varlığını sürdürmesi ve gelişmesi için de çoğunluk okumak zorunda (işçi kısmı)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üniversite underrated.
Adam akıllı okul-bölüm kazanamayanlar genellikle böyle avutuyor kendini ülkenin içinde bulundugu durum da destekliyor onları tabi.
Evet birileri 600 milyon dolarlık şirketin kurucusu olur, birileri de 10 sene ezber yapıp o kurulan şirkette kullanılan küçük bir uygulamanın buglarını ayıklayarak maaş karşılığında anlamsız bir hayat yaşar. Beni rahatsız eden kısım, eğitim sisteminin çok açık şekilde ikinci bahsettiğim duruma insanları yöneltmesi ve birilerinin altında işçi olmaya şartlandırması... Girişimciliğe, risk almaya, yaratıcılığa ve farklılığa tamamen karşı bir eğitim sistemi var.
Yani öyle bir şey ki, sanki hiçbir şeyi kendi başına yapamayan insan yetiştirmeyi amaçlıyorlar. Mutlaka her yaptığını birilerine ya da bazı kurumlara bağlı yapacaksın, emir alıp onu takip edeceksin. Kendi başına öğrenmeyi bile inkar ediyor sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 20 Ekim 2023; 1:50:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X