Şimdi Ara

Üniversite okumak ya da okumamak (olgun insanlar yazsın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok darda kaldım aylardır düşünüyorum ve tartışabilecek kimsem yok. Hayatımı değiştirecek bir karardayım. Pm den konuşup tartışabilecek biri varmı? :/

• İşte bütün mesele bu

Olgunum, olgun erkeklerden hoşlanan yazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Birazda gülelim :)) Ben ciddiyim hocam her yaştan insan var artık konu dışında. Kalkıpta ortaokul 2 den biri yazmasın zaman kaybetmeyelim diye dedim
  • olgun seviyorsun demek
  • NY.Lightning kullanıcısına yanıt
    İlkokul 5. sınıftayım. Konuna mesaj attığım için özür diler, iyi forumlar dilerim abi..

• okumayıp ne yapacaksın asker ol bari cidden ne yapmayı düşünüyosun dükkan falan mı açıcan?
  • Her nasıl olursa olsun üniversite okumalısın. Orayı görmelisin, o sıralarda oturmalısın, o hocalarla sohbet etmelisin. Üniversite liseye falan benzemiyor. Vize final notlarının kapıya asılmasını beklemek bile zevkli. Oku bence hayatından 4 yol çalmaz, doya doya bşr 4 yıl yaşadım dersin. Hele bir de kişisel gelişimine özen gösterirsen bal kaymak olur :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyorum ama okumak saçma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu gece baya komiğiz anlaşılan
  • Ondan şüphem yok hocam ancak durumlar farklı biraz bende. Böyle ortalıkta anlatacak bir halim yok pek, özelden bireysel anlatabilirim anca
  • NY.Lightning kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşmak isterseniz pm'm açık :))

• Zeki değilsen okuma boşuna türkiyede o kadar iyi okul yok

• okumasanda gir kaydını yaptır en azından üniversite ögrencisiyim diyebilirsin , ilerdede pisman olup belki dönmek istersin
  • Öncelikle üniversite var üniversite var.
    İyi bir üniversite kazanabilirsen sana şunu söyleyeyim. Üniversite farkındalıktır. Hayata bakışını, yaşayışını değiştirebilir. Değiştirsinde. İyi bir okul kazanmaya bak kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NY.Lightning

Çok darda kaldım aylardır düşünüyorum ve tartışabilecek kimsem yok. Hayatımı değiştirecek bir karardayım. Pm den konuşup tartışabilecek biri varmı? :/

Hoş geldin arkadaşım Allahın ilk emri oku olmuştur Yıllarca okula gidip hayatı çürüt dememiş.

Oku okumak İyi ama yıllarca okula gitmek gereksiz.

Okuma ve yazma öğrendikmi gerisi kolay.

Zaten Lamba icat edilmiş. telefon icat edilmiş v.s

Türkiye'de okula gitmeyin youtuber olun yada şarkıcı olun en karlı meslekler.

• üni okuyacam dersen ne okursun ona göre yorum yapabilirim, hali hazırda bildiğin bir meslek var mı? okumadan iyi bir mesleğe sahip olabilir durumda mısın?
  • belirli bir idealin varsa, uniye gidince ortam pesinde degil de hedeflerinin pesinde gideceksen oku. yoksa 2 yillik filan bitir devlet memuru ol.

• Pm atabilirsin hocam
  • okuyorum. üniv 3 oldum ama boşa okuyorum gibi. Hiç bir halt öğretmiyorlar. Banka ve finans okuyorum. Tarih tersi falan görüyoruz. Dalla ilgili çok az ders var. Mezun olunca sadece diploma olacak deneyim olarak 0. Zamann kaybından ibaret olmaz umarım bu 4 yıl.
  • Bana kalırsa üni okumak lazım. Seni her yönden geliştirir. En olmadı sana bir statü sağlar. Ondan sonra köyde yaşamışın şehirde yaşamışın bence çok bir farkı yok.

Üni bittikten sonra karşıma tavuk çiftliği açmak gibi bir fırsat çıkarsa inşallah bir mallık yapıp da kaçırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 8 Temmuz 2016; 2:30:37 >
  • Üniversiteyi sadece mesleki eğitim olarak görmemek gerek . İnsana kazandırdığı hayat tecrübesi bakış acısı arkadaş cevresi ortamı görüşleri derken her yonden insanları durumu psikolojiyi görüp tanıyorsunuz belki de kişiliğinizin en çok oturduğu olgunlaştığı donem üniversite yılları oluyor. O yüzden her ne olursa olsun okumanı tavsiye ediyorum kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.