Şimdi Ara

Üniversite okurken Ünüversiteye hazırlanmak Obp kırık değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseletıp -- 5 Nisan 2019; 20:59:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Beyler destek

• Hocam benim de hedef Marmara diş O değilde bu sene neden diş isteyen sayısı arttı ? Normalde tıp isterdi herkes dişin sıralaması yükselmez inşallah😥

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinizden geleni yapın derim hazırlıkta çalışmadıysanız konuları unutma ihtimaliniz fazla . Ayt mat için bilgi sarmaldan başlayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam insanlar tığın gereksiz zor ve TUS’ta vişey yapamayınca birşey olmadığını anlamaya başladı herak mezun musunuz siz yada benimle aynı durumda mısınız

• Dostum aynı dertten muzdaribim puanım yetmediği için Çukurova Üniversitesinde Elektirk Elektronik Mühendisliği okuyorum hazırlık bitti 1. sınıfım ama hala içimde bir odtü itü isteği var. Aile konusunda aynıyız elimdeki üniversite ve bölümü riske atamam. Arkadaşlarımın geneli iyi üniversitelerde sadece ben aralarında burada kaldım ve bu gerçekten bana koyuyor açıkçası sınav senemde çalışmadım biraz da ondandır içimde kalan ukde.

Matematik konusunda ben de kendimi master hissediyorum belki LYS kısmında sıkıntı olabilir ama mühendislik derslerinde aldığım Matematik Fizik dersleri lise fiziğinin kanıt halleri sadece yani vizelere çalışmam demek dolayısıyla sınava çalışmam demek aynı şekilde ikinci dönem Kimya dersim de var şu an her şey Emre şu sınava hazırlan ve kazan diyor ama hala psikolojik mi desem bilemedim soru işaretlerim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur bence zaten birinci sınıf dersleri büyük oranda lise konularından oluşuyor.

• Ytü baya zorluyor ya napcaz oğlum ya

• Up

• emre0e kullanıcısına yanıt
    Hocam dgs ortalama vs olmuyor mu ? Onla geçseniz

• DGS'ye 2 yıllıklar girebiliyor.
    Ortalama ile de çok kasmam gerekiyor ki kassam bile bahsettiğim okullar çok zor sınava tekrar girip kazanmak daha mantıklı gibi
  • Benzer durumdan mustaribim TM de iktisat işletme istiyordum.Hukuka karşı ilgim yoktu ailem bu sene zorla ODTÜ siyasal bilimlere gönderdi elbette ODTÜ'yü istiyordum ama bu bölümü değil bölüm güzel olabilir lakin bana hitap etmiyor. Bu sene hazırlık yılındayım.Bir yandan İngilizceyi bir yandan tyt-ayt yürütmeye çalışıyorum ama nafile ODTÜ kütüphanesine gidince TYT çalışasım gelmiyor.Arkadaşlarım bu sene İngilizceyi hallet ve eğlenmene bak sene başla diyor bildiklerimi unutmaktan korkuyorum.Bu sene en azından bildiklerimi koruyup seneye okulu bırakıp hazırlanmak istiyorum.Ne yapacağım konusunda kafam net değil,keşke kampüsün içinde çalışabilecek disipline sahip olsam seneye ailemin yanına hukuka geçiş yapıp hazırlanacağım biraz üzgünüm.
    Bazıları siyasi bilimlerin dersini gör öyle karar ver diyor ama daha fazla yıl kaybetmek istemiyorum.ikilemde olduğum olay şuanda yatay geçişle hukuka geçiş yapıp sınava 1.5 yıl hazırlanmak veya bu yıl İngilizceyi halledip seneye başlamak.

• Hocam obp sıkıntı olmucaksa İngilizce ile tmyi bir arada götürebilirsin ben ***tümü yırtıyorum üni düzeyi bide teknik üniversite fizik kimya mat libero cebir sunum hazırlama teknik resim 2vize1final bide bide üstüne sayısalda 18k istiyorum 3gün önce başladım hayatım şöyle yurda gel 4-5gibi 6ya6bucuga kadar ayt tyt sonra yemekten sonra vize haftasıysa kütüpde gece 1-2ye kadar vizelere çalış hafta sonu bide Cuma öğleden sonram boş Oray’ıda ayt tyt için ayırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseletıp -- 30 Ekim 2018; 17:31:55 >
  • Hocam benzer durumdayım uniyle birlikte çalışıyorum aşırı keyifli

• hocam bende elektrik elektronik 2.sınıf ögrencisiyim sınava tekradann hazırlanıyorum okulla beraber hedefim benim de diş hekimliği umarım bu yıl gerçekleştiririz Allahın izniyle
  • Hocam normalde üniversite okurken hazırlanmak zordur fakat mühendislik okurken hazırlanmak hakikaten çok efor ister.Dondurma gibi bir şansınız var mı veya bir sene devamsızlıktan kalmayı göze alır mısınız?

• meseletıp kullanıcısına yanıt
    Galiba haklısınız hocam hayatımı düzene sokmam lazım arkadaşlarımdan ayrılıp biraz yalnızlaşmam lazım obp yüzünden bu sene bildiklerimi korumak seneye ise tam efor hazırlanmak istiyorum günde bir deneme çözersem çok işimi görür.
  • Dondurma şansım yok ailem yeniden sınava girmemi uygun bulmuyor

• Jevreyzist J kullanıcısına yanıt
    Başarılar kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.