Şimdi Ara

Üniversite okuyan ve lise mezunları BİR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene lise mezunu olarak çok sayıda memur alınacaktır nedeni ise geçen sınavdan sonra pik yerler mecbur olan yerler harici devlet memur almadı
    Simdi size bir tavsiye özelliklede üniversite okuyan arkadaşlar ve lise mezunu olupta asgari ücretle çalışan ev bark gecindirmeyen arkadaşlar size tavsiyem işi gücü bırakın KPSS ye çalışın 7 ay kaldı asgari ücret aliyorsaniz zarariniz 7*1300 TL yanı 9100 TL ama obur yandan iyi bir puan alırsanız hayatınızın sonuna kadar rahat edersiniz birde muhakkak E sınıfı ehliyet alın
    Gelelim üniversite okuyan özellikle 1.2.3. Sınıfta olan arkadaşlar KPSS ye lise düzeyinde girin nedeni ise taze bilgi ile en az 90 alırsınız bir yere atanirsiniz okulunuzu da bitirmeye çalışırsınız ben itfaiyeciyim benim böyle 2. Sınıfta iken sınava girip atanan arkadaşlarım var çalışırken okulu bitirip başka kurumlara gidenler hatta Tübitak A giden var
    Bu sene sonu Ak Parti belediyeleri çok sayıda İtfaiye Zabıta memuru alacak diğer parti belediyeleri hakkında bilgim yok çalıştığım ilde AkbParti li yönetim var siyaseten alakam yok
    Birde boş vaktiniz varsa gidin bir siyasi partide çevre edinin siyaset için değil ekmeğiniz için bu ayıp değil ben bunları siyaset için değil sadece yardımcı olabilmek için yazıyorum
    Maaş konusunu yazmayacagim itfaye olarak lise mezunu ilden ile değişir her il yada ilçe belediyesi başka verir ama taban ve tavan olarak esin çalışmıyorsa 2 çocuk var ise 3400 TL den 4000 TL ye kadar değişiyor değişikliğin sebepleri olarak bazı sözleşmeler farklı olabiliyor bazı belediyeler 500 TL ye kadar tikıt veriyor ortalama aylık 200 TL yersen 300 TL ye kadar cebinde kalıyor
    Bu soylediklerimden siyaset cikartmayin siyasi tartışma yapmayın konu kapanmasin belki bir kaç kişiye yardımcı olurum diye açtım
    Hepinize hayatta başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.