Şimdi Ara

Üniversite okuyanlar 3 ay mı askerlik yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrıca üniversite okuyanlar doğuya gitmiyor degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuzak kuruldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmen komşumuz Tuncay Abi Hakkari'de yaptı. Tamamen yalan o.

Sanırım 5 aydı. Değiştiriyorlar ara sıra. Bazen 15 20 gün uzuyor bazen kısalıyor.

• Her lafta ülke , vatan , namus oluyor. Konu askerliğe gelince doğu oluyor. Ben batıda da kaldım kuzeyde de şuan güneydoğudayım (Adıyaman) ve emin ol görmediğin için nasıl bir yaşantısı var bilmiyorsun .

Burda kimse terör örgütü lehine gösteriler yapmıyor. (Batıda ki büyük şehirlerde bu tür gösterileri haberlerden görüyorum)

Burda kimse Türk asıllıyım diye bana ters yapmıyor.(Hatta yanlarındayken bende ne konuştuklarını anlayım diye özellikle Türkçe konuşuyorlar)

Burda tanıdığım insanların çoğu doğuyu pis gösteren örgüte sövüyor.

Burda çoğu kürt çocuğuna ilk Türkçe öğretiyor.

Burdaki insanlar bayraklarını seviyor.

Burda ayrım yok ! (2 senedir bu şehirdeyim 1 kez bile denk gelmedim)

Yani doğuymuş batıymış bu ülke boydan boya vatan ama sen ve senin gibi akıl yoksunu insanlar bunu ayırt edemiyorlar. Lafa gelince vatan sevgisi. İş vatan için göreve gelince DOĞU !

• 5ay yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGold

Her lafta ülke , vatan , namus oluyor. Konu askerliğe gelince doğu oluyor. Ben batıda da kaldım kuzeyde de şuan güneydoğudayım (Adıyaman) ve emin ol görmediğin için nasıl bir yaşantısı var bilmiyorsun .

Burda kimse terör örgütü lehine gösteriler yapmıyor. (Batıda ki büyük şehirlerde bu tür gösterileri haberlerden görüyorum)

Burda kimse Türk asıllıyım diye bana ters yapmıyor.(Hatta yanlarındayken bende ne konuştuklarını anlayım diye özellikle Türkçe konuşuyorlar)

Yani doğuymuş batıymış bu ülke boydan boya vatan ama sen ve senin gibi akıl yoksunu insanlar bunu ayırt edemiyorlar. Lafa gelince vatan sevgisi. İş vatan için göreve gelince DOĞU !

Mok yolunda ölmek istemiyorum git işidle savaş desinler gider teslim olurum ölene kadarda savaşırım ama gidip kandırılıp dağa çıkarılmış kardeşlerimizide öldürmek istemem kim bilir nasıl kandırdılar o insanları olan milletimize oluyor kendi içimizde çatışıyoruz

• hayir kardesim, 1 ay 15 gun yapip donuyoruz.

• Vampir Edward kullanıcısına yanıt
    üni okuyan adam er olarak 5,5 ay yapar her yerde çıkabilir, birde 12 ay astegmen olrak yapabilir astegmende memurluk gibidir sabah 8 aksam 5 dir 3 bine yakında maaş alırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssarunass

üni okuyan adam er olarak 5,5 ay yapar her yerde çıkabilir, birde 12 ay astegmen olrak yapabilir astegmende memurluk gibidir sabah 8 aksam 5 dir 3 bine yakında maaş alırsın :D

Doğuda çıkabilir yani

• Bordo klavyeliler doğu görevini ve uzun süre askerlik yapmak istemiyor nerde vatan sevgisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGold

Her lafta ülke , vatan , namus oluyor. Konu askerliğe gelince doğu oluyor. Ben batıda da kaldım kuzeyde de şuan güneydoğudayım (Adıyaman) ve emin ol görmediğin için nasıl bir yaşantısı var bilmiyorsun .

Sen ne anlatıyon bilader banane sivil hayattan adam askere gidiyor sivil hayattan sosyal olanaklardan mı bahsedecek tabi ki terörden çekindiği için doğu istemeyecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.