Şimdi Ara

Üniversite ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene üniversiteyi gidicem büyük ihtimalle.Ama devlet mi yoksa vakıf üniversitesi mi karar veremiyorum.Konuyu buraya açmamın sebebi ortamlarını merak ettiğim için.Dil bölümündeyim.İngilizcem filan iyi.Puanım yetebileceği bölümler;

İstanbul üni amerikan kültürü ve edebiyatı (2.öncelik)
    Haliç üniversitesi amerikan kültürü ve edebiyatı
    Doğuş üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı
    Beyken üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı
    Arel üniversitesi mütercim tercumanlık (1.öncelik)

Şimdi gelicek puana göre bunlardan birine gidicem.Ama şunu merak ediyorum.Devlet üniversitelerini ortamı nasıl? İstanbul üniversitesindeki herkes çok mu ciddi takılıyor? Ben pek ciddi değilim şahsen.Dalgayı filan severim.Düz lisede okudum ve arkadaşlarım benim gibi değildi.Sınıfta film ilzerkn öpüşme sahnesi çıkınca kafasını çeviren kişilerle okudum.Bu yüzden aynı tarz bir ortama düşmek istemiyorum.Zaten vakıf'Larda çekindiğim tek insanlarda tikiler.Benim için önemli olan istanbul üniversitesindeki kızlar.Kafa mıdırlar? (belkide forumun en saçma konusunu açtım hayırlı olsun)

• bende merak ediyorum en iyi ortam hangi il ve üniversitede oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

bende merak ediyorum en iyi ortam hangi il ve üniversitede oluyor
    em onları
  • arkadasim okumaya gidiyorsun oraya sen

• Her uninin ortami var onemli olan kafa dengi arkadsslsri bulmak

• En iyi ortam meslek yuksek okulu halkla iliskiler bolumunde.kiz bol erkek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

En iyi ortam meslek yuksek okulu halkla iliskiler bolumunde.kiz bol erkek yok
    Birazdan "vakıf üni şöyle böyleciler"gelir şöyle söyliyim ortamlarda ciddi takılanda var dalgaya alanda.
    İstanbul ünisinden okuyup kral ortamı olanda var ciddi takılanlarda.
    İş sende bitiyor sen kafa dengi adamını buldunmu gerisi rahat.
    Beykent te okuyorum tiki her yerde var ağzına vurasın geliyor ama sonra vaz geçiyosun bir süre sonra takılmıyosn zaten onlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü ortamı vs Bilkent ortamı
    7 yıl önce açıldı
    ODTÜ Ortamı Nasıl ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eşki limon kullanıcısına yanıt
    Ben zaten hocaları filan eğitimini araştırıcam ama ortamda önemli.Lisede gerçekten hiç istemediğim bir yerdeydim.Gidiceğim bölüm öğretmenlik olmayacağı için daha kafamda insanlar olucak onu biliyorum ama tikiler ve aşırıcı ciddi insanlardan çekiniyorum.Zaten dil edb okuyacağım için sınıfın %70'i kız olucak ama onların niteliğide önemli.Ne biliyim devlet olunca bçyle insanlar hayattan bıkmış eğlenmeyi sevmeyen insanlar gibi geliyor gözümün önüne.Sanırım fazla üniversite tanıtım filmi izliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her üni.de ortam vardır ama kişide bitiyor iş ama boğaziçi ortamı en sağlamıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

her üni.de ortam vardır ama kişide bitiyor iş ama boğaziçi ortamı en sağlamıdır
    kızlar teklif ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

kızlar teklif ediyor.

Alıntıları Göster
    üniversite olayını gözünüzde büyütmeyin şöyle.arel üniversitesinin binasını gördün mü daha önce.
  • Hayır hayatımda istanbula bile hiç gitmedim Ya aslında arel ilede istanbul üni ilede ilgili hep kötü yorumlar okudum internette ama puanım oralara yeticek.Vakıfllardada tam burslu düşünüyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

üniversite olayını gözünüzde büyütmeyin şöyle.arel üniversitesinin binasını gördün mü daha önce.

Alıntıları Göster
    maddi durumun çok iyi değilse vakıf üniversitesinde ezildiğini hissedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

kızlar teklif ediyor.

Alıntıları Göster
    Ortam sana göre şekillenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursevin99

Hayır hayatımda istanbula bile hiç gitmedim Ya aslında arel ilede istanbul üni ilede ilgili hep kötü yorumlar okudum internette ama puanım oralara yeticek.Vakıfllardada tam burslu düşünüyorum zaten.
    Üniversitede aradığın her türlü insanı bulabilirsin. Yani ortam konusunda sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Üniversitede aradığın her türlü insanı bulabilirsin. Yani ortam konusunda sıkıntı çıkmaz.

Alıntıları Göster
    hangisi iyiyse ona git boşver ortamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♣AlucarD♣

maddi durumun çok iyi değilse vakıf üniversitesinde ezildiğini hissedersin

Maddi durumum normal.Yaşam sıkıntım yok ama okula lüks arabalarla gdicek kadar değil.Ya ben para araba filan önem vermiyorum.Ezildiğimi pek hissetmem.

• Haliç, Arel, Doğuş nedir ya

İÜ ye git

• Bi b.k yok unilerde bu kadar kafani yormana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Haliç, Arel, Doğuş nedir ya

İÜ ye git

Yazdığın üniversitelerin ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama istanbul ve tam burslu olarak puanım oralara yetiyor.Parayla okucak olsam tabiki oraları istemem.İstanbul üni'de devletde tek çarem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.