Şimdi Ara

Üniversite ortamı başlamadan itici geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanlara okul hakkinda bilgi almak için mesaj atiyorsun görüldü atiyorlar ilgilenmiyorlar, samimiyet yok iliskiler cikar üzerine kurulu para her zaman ön plana cikiyor araba varsa altınızda kral sizsiniz ortam ciddi herkes büyüdüm havasında lisedeki ortami üzerinden 2 sene gecmis olmasina ragmen özledim bu durumda olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turancıpaşa -- 13 Ağustos 2016; 0:40:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hele zor bir bölümde okursan arkadaşlıklar daha çok çıkar üzerine kurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisedeki kankalarımla üni okuyorum kafam rahat
  • Al benden de o kadar yapmacık insanlarla takilacagima tek takilirim kafam rahat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakin kankalar bakın keyfinize.

• Benim mesaj attıkların bana satırlarca mesajla geri döndüler. Şu yaşadığının aynını lisedekiler de yapabilir.

• Çıkarcı Samimiyetsiz yalancı insanla işim olmaz.Adam gibi adam olacak.Yeri gelecek birbirimizin yardımına koşacağız beraber yiyip içeceğiz.Paran varken kralsın yokken ikinci sınıf muamele yok öyle dava.Çok Şükür samimi olduklarımla aynı yerdeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turancıpaşa

insanlara okul hakkinda bilgi almak için mesaj atiyorsun görüldü atiyorlar ilgilenmiyorlar, samimiyet yok iliskiler cikar üzerine kurulu para her zaman ön plana cikiyor araba varsa altınızda kral sizsiniz ortam ciddi herkes büyüdüm havasında lisedeki ortami üzerinden 2 sene gecmis olmasina ragmen özledim bu durumda olan varmi?

herkes aynı şeyi söylüyor,kim bu çıkarcı olanlar?

• Üniversitede ilişkiler çıkar üzerine kurulu maalesef lisedeki samimiyeti beklemeyin

• 2.sinif oldum siniftan sadece 1 kisi var beni karsiliksiz dost goren..gercekten bolum yukseldikce cikar artiyor net

• Malesef bazı üniversitelerde olabiliyor arkadaşımın ablası anlatıyor bunların 4 kişilik bir grubu varmış ortalama yapmaya calisiyorlarmis bölümleri tarih .Diğer arkadaşları hiç not felan isteyince vermiyormus.
    Hatta bir gün ertesi gün sınav olacakmış o sınavın olacağını bile soylememisler bu kızın notu düşsün diye.Allah kötü niyetli insanlardan korusun.

• Genelde kaç kişilik gruplar oluyor?

• Kusura bakmayın ama dünya artık bunu gerektiriyor.Sen sıkıcı, ağzı laf yapmayan birisiyle mi arkadaşlık yaparsın yoksa kafana uygun ve eğlenceli kişilerle mi arkadaşlık yaparsın? O sıkıcı insanın sorunlarıyla uğraşır mıydınız? Çıkar meselesi her konuda var.Kendinizi temize çıkarmayın, sanırsın diğer insanlar çıkarcı da bir siz yardımseversiniz.İnsanın doğasında var bencillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Kusura bakmayın ama dünya artık bunu gerektiriyor.Sen sıkıcı, ağzı laf yapmayan birisiyle mi arkadaşlık yaparsın yoksa kafana uygun ve eğlenceli kişilerle mi arkadaşlık yaparsın? O sıkıcı insanın sorunlarıyla uğraşır mıydınız? Çıkar meselesi her konuda var.Kendinizi temize çıkarmayın, sanırsın diğer insanlar çıkarcı da bir siz yardımseversiniz.İnsanın doğasında var bencillik.

+

• Valla ytü watsap grubundayim; herkes samimi.. Mesajlastigin kisiler senin şansına kotu denk gelmis.. Bu konuda mesaj belirleyici degil onyargili olma bence..

Lisede herkes birbiriyle samimiydi evet; ama bu cok gerekli değildi ki.. Universitede de 4-5kisi cok rahat samimi ortam kuruluyordur, tanidiklarimin var cok guzel ortami.. Binlerce kisi okuyor,
    dusuncen cok sacma illaki senin gibi çıkarci olmayan(?) yuzlerce binlerce kisi vardir..

He bu ortami kurmak sana bagli.. Cevrem kotu; ben farkliyim onlardan diye okula girersen şimdiden gecmis olsun, 4-5yil zehir olur sana..

• quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

Valla ytü watsap grubundayim; herkes samimi.. Mesajlastigin kisiler senin şansına kotu denk gelmis.. Bu konuda mesaj belirleyici degil onyargili olma bence..

Lisede herkes birbiriyle samimiydi evet; ama bu cok gerekli değildi ki.. Universitede de 4-5kisi cok rahat samimi ortam kuruluyordur, tanidiklarimin var cok guzel ortami.. Binlerce kisi okuyor,
    dusuncen cok sacma illaki senin gibi çıkarci olmayan(?) yuzlerce binlerce kisi vardir..

He bu ortami kurmak sana bagli.. Cevrem kotu; ben farkliyim onlardan diye okula girersen şimdiden gecmis olsun, 4-5yil zehir olur sana..

hocam illaki 4-5 kişilik samimi ortam kurulur ama yıllar geçtikçe onun bile eski havası kalmıyor her geçen yıl samimiyet azalıyor . Doğrudur ayrıca herkes çıkarcı olacak diye bir şey yok ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef çoğunluk çıkarcı insanlardan oluşuyor umarım hepimizin karşısına çıkarcılar değilde iyi insanlar çıkar.

• Benim mesaj attıklarım çok samimi. Sıcak kanlılar, yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ve okuldaki çoğu kişinin samimi, yardımsever olduğunu söylüyorlar.

• Ayrıca arabayla ne alakası var her şeyi de arabaya bağlıyorsunuz. Bu gerçek bir sebep değil.

• üni den üniye değişen bir şey bu dediğin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.