< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fscalypto -- 25 Kasım 2017; 3:53:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fscalypto -- 25 Kasım 2017; 3:53:13 > |
Gayet güzel bir üslûp mu kullanmış? Herif resmen "Ne şikayet ediyorsun," demiş, bu mu güzel üslûp? Daha soru edatını ayrı yazamayan bir basiretsizi yandaşlık uğruna oralara getirirlerse böyle olur. |
Neymiş şikayet etmeyecekmişmiş.
Herkes görevini doğru düzgün yapsın o zaman, ayrıca hata yaptıklarını kendi diliyle itiraf ediyor. Bu nasıl bir saçmalıktır yahu? Sanane arkadaş, adamı mağdur edersen istediği yere şikayet eder sana soracak hali yok. Şikayet etmekle nezaketin, özenmenin ne alakası var? Bunlar birde okumuş, nasıl eğitim almışlar anlamıyorum. Demekki şikayet etmeyince yola gelmiyormuş. Hiçbirşey diyemez sana dostum, yine şikayet edersin bir sıkıntı olursa |
İmla kurallarını bilmeyen rektör...
|
Hocam en cok dokunanda benim nezaketimi sorgulamasi bi insani yazim kurallarina gore terbiye puani veremessin vede 150 bin ogrenci varsa var ben 1 aydir ulasamiyorum ve bu heriften ozurde diledim ama orospu evladi ego yapiyor.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 25 Kasım 2017; 5:43:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|