Üniversite saçmalığı
-
-
Tamamen kölelik bence gereksiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen okumasan da o bahsettiğin işleri yapamazsın zaten, sağlam network + altyapı lazım. Senin tek çaren okumak olduğu için okuyorsun.
-
Network isteyen İmam-Hatip okusun o zaman. Öyle böyle değil, çok sağlam networkleri var adamların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 7 Eylül 2024; 11:17:39 > -
Okuyabilir, yeni düzen bu.
-
Eski başbakanlık kabinelerinde 3 kişiden biri İmam-Hatipliydi. Çoğu ya İstanbul ya da İzmit İHL çıkışlı. Hatta şu an mecliste buralarda okumuş çok insan var. Ama bu dönemde bu okullar okunmaz. İstanbul için Kartal AİHL, İzmit için ise Necip Fazıl Kısakürek Erkek AİHL ve Mehmet Alif Ersoy Kız AİHL dışında okumak mantıksız olur. Düz liseden farkı yok çünkü diğerlerinin.
-
Biz beceremeyiz ya ben kul hakkından korkarım zaten :)
-
musluman olmayip musluman diye gecinmeyi sevenler icin en ideal kariyer plani. gercek musluman korkar kul hakkindan
-
şimdiki aklım olsa cidden okumazdım bazı bölümler hariç üniversite okumanın faydası 0 tek odagınız olmalı oda para zaten para varsa hersey gelır pesınden
-
Doğru söylüyor. Üniversite okumak boş iş.
-
Odtü'nün halini görünce dediklerinize katılıyorum. Cem Yılmaz'ın dediği gibi. Okul beton, içindekiler de dahil. Odtü mezuniyetinde kızlar erkek düşmanı pankart açtılar. Yok erkekler şu kadar kadın öldürüyormuş da yok bilmem ne. Odtü bile böyleyse Türkiye üniversiteleri çöp demektir.
-
Tüm işsiz ortaokul mezunu ameleler uplamıs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen okumasan da o bahsettiğin işleri yapamazsın zaten, sağlam network + altyapı lazım. Senin tek çaren okumak olduğu için okuyorsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X