Şimdi Ara

Üniversite Stajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben İstanbul Üniversitesi Uçak Teknolojisi bölümünden bu sene mezun oldum. Yani olmam için staj yapmam gerekiyor. Havacılık şirketlerine başvurularda bulundum fakat bazı sorunlarçıktı staja başlayamadım. Okulun yaptığı sigorta süresi 14 temmuzdan itibaren 30 iş gününe kadar fakat staj yeri bulamadığımız için sigortayı da başlatamadık. Staj yerlerini okulun bulması gerekiyordu. Hocalarla görüşmemiz de bizden haber bekleyin denmişti. Velhasıl biz yaklaşık 30 kişi açıkta kaldık. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz ? Stajı yapamamam beni mezun etmez mi ? Dgs hazırlanıyorum nasipse iyi de bir yer kazanmayı düşünüyorum . Bu engeller mi ? Ya da staj yerleri konusunda yardımcı olabilen var mı yer konusunda ? Arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. İnanın şu durum benim gibi bir çok arkadaşıma dert olmuş durumda . Neler yapacağımızı bilmiyoruz. Teşekkür ederim.

• Öncelikle buna burda cevap bulmanız biraz zor olur uçak teknolojisi dediğiniz şey itü uçak mühendisliği değil mi ? eğer öyleyse forumda uçak mühendisi abilerimiz var onlara ulaşmanızı sağlayabilirim.
  • Öncelikle dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. İstanbul Üniversite'sinde Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Uçak Teknolojisi yani Uçak bakım teknisyenliği bölümü mezunuyum. 2 yıllık bir bölüm. Forumu fazla bilmiyorum. Uçak mühendisliği kısmını göremedim . Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Staj için bana mail adresini ö.m ile gönderir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.