Şimdi Ara

Üniversite terk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar matematik kafam olmamasına rağmen gittim sığır gibi lojistik seçtim,terk edersem işsizlik korkum var istatislik tedarik zincirlileri gibi derslere girdiğimde içimde bi sıcak kaşıntı oluyor yerimde olsanız ne yapardınız bi öneri verin çok darlandım.

pm:okul özel her sene 20 lira göte kayıyor parayla iş kur demeyin öyle bir ihtimalimde yok.

• maşallah zeka fşkrur
  • Okul içersinde yatay gecis dene özel oldugu icin fazla zorluyacaklarinida dusunmuyorum istedigin daha garanti ve sevdigin bir bolume gec
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

Okul içersinde yatay gecis dene özel oldugu icin fazla zorluyacaklarinida dusunmuyorum istedigin daha garanti ve sevdigin bir bolume gec

dostum ortalamadan patladığım ıcın onada geçırmıyolar gene burda 2.sınıfım ıte kaka otekı turlu 1 den başlıyacağım
  • Yakın bir bölüm olursa gördugun dersleri saydirip bazilarinida alttan alip 2'den devam edebilirsin ama özel oldugu icin bu konuda camura yatarlar. Tabi ortalamada önemli ama özel oldugu icin yinede şansın var bence
  • hocam matematiği halletmeye bak O zaman halledebilirsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

hocam matematiği halletmeye bak O zaman halledebilirsin diye düşünüyorum.

Açıkcası matematıgım ıyı yalnız istatislik gibi derslerde canım sıkılıyor ayıptır söylemesi vizeden 9'u yapıştırdım:) 90 filan almam gerekiyor denk getirebilmem için:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.