Bildirim
Üniversitede Ders Aralarında Ne Yapıyorsunuz ?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eline ne geçti ? Diyecek bir sözünüz yoksa konuları boş boş trollemeyin. -
Yurda gidip ps4 oynamaca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütüphanede takılıyordum veya arkadaşlarla bir şeyler içip muhabbet ediyorduk. -
Ailemle birlikte yaşıyorum ve eve gitmem 1.5 saat sürüyor. Bana uygun değil bu olay ama güzelmiş. -
Ben de kütüphaneye gideceğim gibi duruyor da ne yapacağıma karar veremedim. Bir de arkadaş edinirsem tabi ki onlarla da vakit geçiririm. Kütüphanede ders mi çalışıyorsunuz? -
Kitap ve dergi okuyordum. Hoşuma giderse alıp evde devam ediyordum. Ama sanırım ilk senen. O yüzden kütüphaneyi ikinci planda tutup arkadaş edinmeye çalış. Yoksa üniversite yılların sıkıcı geçebilir.quote:
Orijinalden alıntı: kingofpotatoes
Ben de kütüphaneye gideceğim gibi duruyor da ne yapacağıma karar veremedim. Bir de arkadaş edinirsem tabi ki onlarla da vakit geçiririm. Kütüphanede ders mi çalışıyorsunuz? -
İstanbuldaysan bu soruyu sorman hata. Değilsen, geçmiş olsun. -
eski sevgllim şimdiki eşim ile boş bir sınıfa gidip kucağına falan yatıyordum müzik dinliyorduk -
İTÜ'deyim hocam -
ilk başladığım zaman 2 ay arkadaşım yoktu allahtan ders araları sadece 1 saatti de yemekhanede yemek yiyip dersin olduğu sınıfa çıkıyordum öyle zaman geçiyordu sonra ki dönemde arkadaşlarla muhabbet vs geçiyordu bu dönemin başıda büyük ihtimal yalnız olacam.Beraber takıldğım arkadaş kızdı onada başka bir erkek arkadaşımı tanıştırdım iyi gidiyor araları sevgili oldular 2 side unutur beni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de İTÜ'deyim hocam 17 girişliyim ve ders aralarında kantine inip çay alıyorum ya da MED'e gidip arkadaşlarla takılıyoruz. Hiç olmadı sınıftan birkaç arkadaşımla boş boş yürüyoruz.quote:
İTÜ'deyim hocam -
Mesele "arkadaş" diyorsunuz yani hocam. -
Arkadaşsız da takılabilirsin. Alırsın laptobunu yanına kantine inip çayını alırsın bilgisayardan bir şeyler bakarsın her yerde priz var zaten.quote:
Mesele "arkadaş" diyorsunuz yani hocam. -
Etme bulma dünyasıquote:
Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel
ilk başladığım zaman 2 ay arkadaşım yoktu allahtan ders araları sadece 1 saatti de yemekhanede yemek yiyip dersin olduğu sınıfa çıkıyordum öyle zaman geçiyordu sonra ki dönemde arkadaşlarla muhabbet vs geçiyordu bu dönemin başıda büyük ihtimal yalnız olacam.Beraber takıldğım arkadaş kızdı onada başka bir erkek arkadaşımı tanıştırdım iyi gidiyor araları sevgili oldular 2 side unutur beni -
Bölüm ne hocam ?
Eline ne geçti ? Diyecek bir sözünüz yoksa konuları boş boş trollemeyin.
|
Üniversite öğrencisisin, 3-4 yıl sonra mezun olacaksın ve daha 1 saat boş vaktini nasıl değerlendireceğini bilmiyorsun.
Muhtemelen arkadaşın yok, hatta içine kapanık ve çekingensin. Bunu düzeltmeden mezun olup da iş hayatına girmeye çalışma. Aksi durumda ne kadar zeki biri olsan da başarısız olursun. Kimse kimseyi yemiyor üniversitede. Elbet kafana göre birileri vardır iletişim kurabileceğin. |
git knk insan görürsün, insanlar da seni görür
|
Benzer içerikler
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- mülakatta maaş beklentisi sorusuna cevap
- panto 40 mg kullananlar yorumları
- kokusuz alkol var mı
- uzak gözlüğü ile yakını göremiyorum
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X