Şimdi Ara

Üniversitede Dersleri İngilizce Görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene hazırlık. Seneye dersler ingilizce anlatılcakmış. Yav bin pişmanım ingilizcem pek iyi değil. Nasıl geçecem ? onu bırak 4-5 sene bişey anlamadan mezun olmak var.
    Varsa ingilizce okuyan bi yardım etsin arkadaşlar.

• Merak etme zaten çok iyi bilen bi kaç kişi oluyo gerisi senin gibi.Sen 1. sınıftan itibaren çalışırsan ingilizceye 4 .sınıfta çok seviyeye gelirsin.
  • Hazirliktaki ingilizceden belli bi puan alamassan gecemiyorsun zaten. Once hazirligi gec sonra mezun olmayi dusunursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sınıfa gelene kadar dersleri yarım yamalak anlayacaz ama hocam. Hazırlık okurken extra bi dil kursuna gitsem faydası olur mu ?
  • Ben gelecek yil japonca baslicam yine iyisin sen hem iyi yonden bak uni bittiginde toful alabilirsin

Edit: bagzi antenler atlicak toful uni bitince alinmiyoki falan diye ben ing seviyesini kastettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 14 Eylül 2013; 19:54:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme hocalarında ingilizcesi senden iyi değil. Bir çoğu ingilizce ders anlatmaz zaten. Ayrıca okulda öğrendiklerinden bi halt olmuyor. Ben stajda bunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Merak etme hocalarında ingilizcesi senden iyi değil. Bir çoğu ingilizce ders anlatmaz zaten. Ayrıca okulda öğrendiklerinden bi halt olmuyor. Ben stajda bunu anladım.

Öyledir . Üst sınıflarla konuştum. Evet bazı hocalar anlatmıyormuş ama türkçe anlatanların sayısı baya azmış.. Yine de anlatılanları eksik anlamak beni baya korkutuyor hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde ingilizce çalışmak ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Ben gelecek yil japonca baslicam yine iyisin sen hem iyi yonden bak uni bittiginde toful alabilirsin

Edit: bagzi antenler atlicak toful uni bitince alinmiyoki falan diye ben ing seviyesini kastettim

İşin zor kardeşim Allah kolaylık versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.