Bildirim
Üniversitede Dersleri İngilizce Görmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Merak etme zaten çok iyi bilen bi kaç kişi oluyo gerisi senin gibi.Sen 1. sınıftan itibaren çalışırsan ingilizceye 4 .sınıfta çok seviyeye gelirsin. -
Hazirliktaki ingilizceden belli bi puan alamassan gecemiyorsun zaten. Once hazirligi gec sonra mezun olmayi dusunursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4. sınıfa gelene kadar dersleri yarım yamalak anlayacaz ama hocam. Hazırlık okurken extra bi dil kursuna gitsem faydası olur mu ? -
Ben gelecek yil japonca baslicam yine iyisin sen hem iyi yonden bak uni bittiginde toful alabilirsin
Edit: bagzi antenler atlicak toful uni bitince alinmiyoki falan diye ben ing seviyesini kastettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 14 Eylül 2013; 19:54:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak etme hocalarında ingilizcesi senden iyi değil. Bir çoğu ingilizce ders anlatmaz zaten. Ayrıca okulda öğrendiklerinden bi halt olmuyor. Ben stajda bunu anladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Merak etme hocalarında ingilizcesi senden iyi değil. Bir çoğu ingilizce ders anlatmaz zaten. Ayrıca okulda öğrendiklerinden bi halt olmuyor. Ben stajda bunu anladım.
Öyledir . Üst sınıflarla konuştum. Evet bazı hocalar anlatmıyormuş ama türkçe anlatanların sayısı baya azmış.. Yine de anlatılanları eksik anlamak beni baya korkutuyor hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: loses
Ben gelecek yil japonca baslicam yine iyisin sen hem iyi yonden bak uni bittiginde toful alabilirsin
Edit: bagzi antenler atlicak toful uni bitince alinmiyoki falan diye ben ing seviyesini kastettim
İşin zor kardeşim Allah kolaylık versin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X