Şimdi Ara

Üniversitede derslikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şimdi size sorum üniversitede bütün sene boyunca bir sınıfta okuyup hocalar bizim dersimize mi gelicek yoksa biz sınıf sınıf gezip dersin olduğu sınıfamı gidicez ? Ve lisedeki gibi 30 kişilik sınıflar mı olucak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatyy16

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size sorum üniversitede bütün sene boyunca bir sınıfta okuyup hocalar bizim dersimize mi gelicek yoksa biz sınıf sınıf gezip dersin olduğu sınıfamı gidicez ? Ve lisedeki gibi 30 kişilik sınıflar mı olucak ?

bölüme göre değişiyor mesela ben ingilizce öğretmenlikteyim 120 kişiyiz ama 4 sınıfa böldüler.her sınıfta ortalama 25-30 kişi var.haliyle sınıflar da küçük oluyor.(lise sınıfım daha güzeldi o kadar diyeyim).Her ders genelde başka dersliklerde işleniyor yani sınıf çok sık değiştiriyoruz.Genelde mühendislikler,iktisatçılar filan bayağı kalabalık olup amfide ders işlerler.inan bana kalabalık olursa sevin.küçük sınıf hiç tat vermiyor
  • Fatyy16 F kullanıcısına yanıt
    en az 40 kişi olursunuz ve 3 5 sınıf olur her ders için sınıf sınıf gezersiniz, ders programında yazar hangi dersin hangi sınıfta yapılacağı, lisedeki gibi sıra sahiplenme olayı yoktur kim nereye oturursa artık
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben arkadaşımla ile aynı bölüme gidiyorum. Biz aynı sınıfta olmazsak değiştirme şansımız var mıdır acaba?
  • PickPower kullanıcısına yanıt
    farklı sınıfta olma ihtimaliniz yok zaten her bölüm için 1 sınıf olur, ikinci ve normal öğretim olarak 2 sınıfa ayrılır sadece.
  • Biz devamlı aynı amfide derse giriyoruz 140 kişi kalabalık fena olmuyo aslında sınıf geniş ferah en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.