< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversitede kafasına göre not veren hoca.
-
-
Uludağ Üniversitesinde mi öğrencisiniz :)
-
İstanbulda bir devlet üniversitesinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 kişiden 170i ff alıyorsa hocada sorun vardır. Bu tür durumlarda hocalara yaptırım uygulanmalı, bu çocuklar hiçbir şey bilmese orada olmaz, demek ki hocada sorun var
3-5 veli ayarlayın bölüm dekanı ya da rektöre beraber bir uğrasınlar çocuk deilsiniz tabi ama aileniz geçiminizi sağlıyor hala siz üni okurken. o hocanızın utanması olacağını sanmıyorum ama başındaki birinin de sözünü dinlemek zorunda sonuçta...
-
ünide hoca kraldır isterse 200 kişiyi bırakır 3 kişi geçirir. Not itirazı yap ama bir şey çıkmaz sanmam. En mantıklısı yaz okulunda başka üniden alıp vurup geçmek.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır birde bazılarını bilerek yükseltmiş ki ortalama yüksek gözüksün diye.Kendisi de sınavın durumuna göre düzelttim notları diyor .Benim notum 29 sınıf sıralamam 57 ve sınıf ortalaması 33.3 falan.185 kişi var.Benim önümdeki 55 tane adam arkamdaki 130 a yakın adamdan yüksek ortalama almış.Bu imkansız.Cunku çoğu kişi sınav kağıdı dağıtıldığında direkt çıkmak istedi.Yani çoğu 0 zaten.Yani kafasına göre not vermiş sorumluluktan kaçmak için.
Öyle ama bu sene okulda da yaz okulu açılmış.Yani mecbur yine bundan almak zorundayız.Her sınava giriyoruz önümüzde farklı şeyler var.Adam resmen bırakmak için soru hazırlıyor.
Öyle ama bir şey değişmiyor.Her sene anket yapıyorlar sürekli yazıyoruz zaten ama kaale alan yok.Hayir zaten dersi de anlatmıyor sadece kağıttan okuyor.Hadi bunu da geçtim okuduğu tonla formül falan var inadına gidiyor hiç görmediğimiz şeyi soruyor.
Böyle tiplerin psikolojik sorunları oluyor muhtemelen ünide kendisi de çok çekmiştir sorunlu tipin tekidir eline biraz güç geçince acısını öğrencilerden çıkarıyor.
Çan yok mu sizde
Avrupa’da Amerika’da falan olsanız sizin şikayetinize bile bakmadan fark eder ve gerekeni yaparlar zaten. Mâlum ülkede bu sorunun tek bir çözümü var onu da buraya yazarsam ban yerim.
Bu arada öğrenci ya da sınava hazırlanan arkadaşlar sakın iyi okulda okuyunca bunun geçeceğini zannetmesin Ankara’da mâlum üniversitede tıp okuyorum aynı durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonlu Maden Suyu -- 29 Haziran 2024; 20:8:23 >
dava aç
-
O zaman alma dersi doğru zamanı bekle. İllakş yaz okulunu açmadığı bir zaman olacak o zamana kadar diğer dersleri ver bir de onlarla uğraşma. Bunun gibi olmasada başbelası bir hoca vardı bizde de herif okuldan gitsin diye şaka yapmıyorum 3 sene bekledim yine okulda olduğunu görünce deprem zamanı uzaktan eğitimde aldım sınavlar uzkatan olunca hiçbir müdahale yapamadı max soruları zorlaştırdı yapay zekayla içinden geçtik o hocanın notları girerken ağladığına eminim öyle bir şeytandı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X