Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDEYİM VE TIPTAYIM AMA LİSEYİ ÇOK ÖZLÜYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede cıvıktık. hayat daha doğaldı. 30 kişilik sınıflarda zamanla birbirimizin içini dışını ezberledik. hocalara takılır, laf sokardık. Düzenliydi programımız müfredat belliydi. Eve gelip ailemizi her gün görürdük. Dersten kaçmak ayrı bir tat verirdi. Sınıfta kopyada organize yardımlaşabiliyorduk. Tenefüs olurdu dışarı çıkardık top oynadığımızda müdür görmesin diye arka bahçede oynardık. Bir arkadaşımız hasta olduğunda bir bütün halinde ziyarete giderdik. vs... Daha doğaldı yaşam. Şimdi bir başka şehirde herkes kendi aleminde 250 kişilik amfide. Kafana göre derse gir veya girme. İnsanlar doğal olmak yerine daha güzel veya daha karizmatik durmaya çalışıyor. O cıvık ortamı ama birbirimizi sağlam kenetleyen o ortamı özledim. Üniversitede çok daha özgürsünüz. Böyle düşünüp üniversiteyi daha çok seven arkadaşlarda vardır elbet. Ama ben özgürlüğün olmadığı bir yerde özgürlükleri gizlice delmeyi özledim.

• Şuan senle aynı durumdayım hocam. Lisedeki o samimi ortamı özledim. 300 kişi dolmuşuz bi amfiye herkes kendi aleminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hukuktayım kesinlikle katılıyorum.

• Ayni durumdayim. Lise baskadir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyleydi ama bitti gitti artık önünüze akın çünkü bugünleride özleyeceksiniz
  • Lisede samimiyet ve saflık ön plandaydı. Üniversitede herkes birbirinin hatasını gözlüyor
  • Aga lisede küçük okul, valla üniversitedeyim ve iyiki üniversite diyorum.Rahat insanlar, binlerce insan var daha ne arıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.