Her yerde hocalardan dem vuruluyor.Bazı hocalar da yardımcı oluyor öğrenciye bu hocalardan konuşalım istedim. Benim bölüm işletme.Bir matematikçimiz var.İşletme Matematiği,Finansal Matematik,İstatistik gibi derslerin hepsine giriyor.Sınavlarda önce soracağı konuları söyler 4 konu söyler 4 üde çıkar puanı da boldur.Zaten verdiği konulardan derste 1 örnek çözmüştür aynı sorular rakamları değişerek çıkar. Muhasebecimiz kar zarar vs bulmaya bakmaz.Hesapları doğru açtıysan tamam 80 civarı alır geçersin.
Sağolsun bizim bi hoca vardı,okulu bırakıcam bari geçim de transkrip alırken yüksek görünsün dedim adam takıl la kafana göre dediydi 95 aldıydım sınavdan
üniversitedeyken büte kalmıştım diplomayı alıcam, hocalar saolsun hem yaz okulunda hem bütte yardımcı oldular
Makro dersinde 100-150 kişilik sınıftan 45 ortalamayı tutturan direk dersi geçebilecek demişti hocamız . Çanın ortalama durumunu düşün artık
Ben 42 ortalamayla cc geldiğini bilirim. Şu soruyu çözen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme