Şimdi Ara

Üniversitem berbat,ne ortam var ne bişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene ilk defa bölüme başladım istanbul ticaret üni'de.

Yalnız okul aşırı derecede berbatmış keşke diyorum başka bir yeri yazsaydım veya tekrar hazırlansaydım.Hiç ortam yok.Hatta lisedeki ortam çok daha iyiydi(hem kızlar olarak,hem erkekler olarak)

Okul başlayalı 1 ay oldu hala sınıfın %85'ini tanımıyorum,ama tek ben değil herkes böyle.Herkes zaruri görev gibi geliyor gidiyor.Okulumuzda çok asosyal bir okul olduğu için ne etkinlik var ne bir şey.Dershane gibi gel git derslere bu kadar.Onun dışında herkes kendi dalgasında.Herkes okuldan çıkınca okul dışındaki dostlarıyla falan buluşuyor.

Kız desen o da yok.Hani gözüm bilgi,yeditepe,itü gibi okulları görmese diyecem türkiye'de işler böyle ama yok arkadaş o okullar mükemmeldi.Sosyal etkinlikler vardı,gençler kaynaşıyordu vs kısacası öğrenciler mutlu gözüküyordu.

Burada her şey yalan.Herkes söverek geliyor okula.Hangi arkadaşıma sorsam burada 4 sene geçmez bir şekilde başka yere geçiş yapmamız lazım diyor.

Kısacası size tavsiyem dostlar asla ama asla fabrikadan çıkma bir üni'ye gitmeyin.Çünkü bu üni falan değil bildiğin lise 5.Buradan mezun olunca büyük ihtimalle işsiz de kalacağım çünkü okulun puanları,eğitim kalitesi falan da kötü.

Başka özel ünilere geçiş için tek şansım yatay geçiş mi?

• Sen neden üniversitebe bağlı kalıyorsun onu anlanıyorum. Bi kere sen istanbuldasın bir sürü aktivite var yapılacak hele kafadar bir gurubunuz varsa (bu gurup min.4 max.7 kişi olmalı ve kızlı-erkekli karışık olmalı) çok eğlenirsiniz.

Ayrıca diğer üniversitelerden arkadaş yap özellikle itü,boğaziçi,yıldız,bilgi,özyeğin,yeditepe gibi sosyal ve prestijli okullardan olsun onların konferanslarına bahar şenliklerine konserlerine katılırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekşici velet

Sen neden üniversitebe bağlı kalıyorsun onu anlanıyorum. Bi kere sen istanbuldasın bir sürü aktivite var yapılacak hele kafadar bir gurubunuz varsa (bu gurup min.4 max.7 kişi olmalı ve kızlı-erkekli karışık olmalı) çok eğlenirsiniz.

Ayrıca diğer üniversitelerden arkadaş yap özellikle itü,boğaziçi,yıldız,bilgi,özyeğin,yeditepe gibi sosyal ve prestijli okullardan olsun onların konferanslarına bahar şenliklerine konserlerine katılırsın.

hocam sıkıntı orada işte.Öyle kızlı erkekli bir grup kuramadık.Bir erkek grubumuz var 6-7 kişi onlarında aralarında eskiden arkadaş olanlar falan var onlar çoğunlukla takılıyor ben mesela fazla takılamıyorum zaten çağrılmıyorum da.

öyle kızlı erkekli grup kurulabilse okulun ortamı zaten güzel olmuş oluyor ama öyle bir grup kurulabilecek okul değil.Tam anlatamadım galiba ama neyse.

Bide okulda ki diğer insanlarla tanışma imkanı sıfır.Şimdi başka o saydığın üniler arasında okusam oralarda zibilyon tane etkinlik ,şenlik bilmem ne oluyor.Kızlar erkekler bir araya geliyor çoğunlukla ve kendi aralarında grup kurulması kolaylaşıyor ilerisi için.Ama bizim okulda böyle şeyler sıfır olduğu için herkes kendi halinde geliyor gidiyor.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    öğrenci klüpleride mi yok onlara gir.

sonra o grup zaten okuldan olmasada olur saydıgım ünilerde elbet arkadaşın vardır liseden falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekşici velet

öğrenci klüpleride mi yok onlara gir.

sonra o grup zaten okuldan olmasada olur saydıgım ünilerde elbet arkadaşın vardır liseden falan.

o saydığın ünilerden hiç arkadaşım yok.Okuduğum lisedeki öğrenci profili belliydi.Bazıları sağlam istanbulda devletlere girdi çoğunluğu ise şehirdışına gitti.Vakıf çok az.Bende onlardan biriyim

2-3 grup buldum ama onlarda bizim kampüste değilmiş malesef ama gene de kayıt olacak.Çok bir etkinlik vs olacağını zannetmiyorum ama belki bir uğraş falan çıkar . Saol yorumların için
  • 3-5 sene önce kurulan özel üniversteler böyle zaten. Dershaneden bozma. Avrupadaki ünilere bak en az 50-60 yıllık. Sistem oturmuş, hocalar kaliteli, yapılacak şeyler belli. Öğrenciyi geleceğe adam gibi hazırlıyolar.

Derdin sadece arkadaş ortamı ise o zamanla olur dert etme özel ünilere öyle insanlar gidiyo zaten ama geleceğini düşünüyosan yol yakınken ayrıl tekrar çalış sınava. Düzgün üniye git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezi ek 1 hakkınızı kullanarak istediğiniz üniversiteye geçebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.