Şimdi Ara

Universiteye hazırlanırken spor yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene 12 yim ve universiteye hazırlanıyorum. Kilo almak için spora gitmeyi düşünüyorum. Ancak onun verdiği yorgunlukla ders calişabilirmiyim kararsızım. Haftada 4-5 gün gideceğim spora. Okuldan 5 de geliyorum 7 ye kadar yemek ve ders calisip sonra spora gitmek planım. Sizce ikisi beraber yürür mü? Fikrinizi almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet yapılır. ben yaptım. istek ve iradeli olduktan sonra herşey yapılır. imkansız diye birşey yok
  • Dostum sana abi tavsiyesi eğer hedeflerin yüksekse okulla beraber ikisini götürmen gerçekten zor. Ben üniversite döneminde bile vize final haftasında 1 gün bile spor salonuna gidemiyordum. Bir kere denemiştim ama farkettim ki normalde çalıştığımda 3 4 saat daha az ders çalışıyorum. Yoruluyorsun yemek yiyorsun az daha dinleyim diyorsun bir bakmışsın vakit geçmiş konular olduğu gibi duruyor hedefine ulaşamıyorsun. Mezun bile değilsin mezun olsan bile aynı şeyleri söylerdim. 12. sınıfta burum daha da zorlaşır bence sınavdan sonra istediğin gibi salonuna gidersin bol bol bakit yaratabilirsin kendine hayatına giden yolda böyle bir riski alma derim.
    İyi çalışmalar
  • 3-4 yıldır spora gidicektim ha gittim ha gidicem derken anca üniversiteye başlayınca fırsat oldu. İyi bir yer istiyorsan ikisi olmaz.
  • Sınavlarım bittikten sonra spora başlamaya karar verdim arkadaşlar. Görüşünü bildiren herkese teşekkür ederim.
  • İstiyorsan ikisi olur. Mf-3 5987 olarak söylüyorum bunu.Tabi ki eve geldiğinde boş işlerle fazla uğraşmayacaksın... Hatta çokta güzel oluyor kafanı dağıtıyor,stresten uzaklaşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

İstiyorsan ikisi olur. Mf-3 5987 olarak söylüyorum bunu.Tabi ki eve geldiğinde boş işlerle fazla uğraşmayacaksın... Hatta çokta güzel oluyor kafanı dağıtıyor,stresten uzaklaşıyorsun.

Hocam bende aynı durumdayım nasıl başardınız acaba pmden yazabilirmisiniz hedeflerim var ve gerçekleşmesi önemli..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LOCOO kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Sanki sadece spor yaptigin gun yemek yiyorsun ce uyuyorsun.

İki gunde bir toplam 2 saatini spora ayirabilirsin. (1 saat antreman, 1 saat de ıvır zıvır olsun).
    Hem kafa dagitmis olursun hem zinde hemde saglıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilo almak isteyen birinin ciddi ağırlık calısması gerekir ve sağlam yemek yemelidir. Spor dediğiniz kısa süre sürer evet ama bu sporu yapacaksan günde en az 8 saat uyuman gerekir. 2 saatte sporla gitse 10 saat gider. Spor insanı diç ve saglıklı tutar ama ağırlık sporu bedeni yorar hemen gelip ders calısamazsın cok oyalanırsın günde 4 5 saat ders calısman gerekirken 2 3 saat anca calısırsın oda verimli olur mu olmaz. Böylesine zorlu bir sınavda. Birde ogrenciyken günde 8 saat ders calısması gerekir . Vucudu yormaması lazım gün içerisinde 30 dak yürüyüş zinde kalması için yeterlidir. Ağırlık sporunu tecrübem dahilinde yapmamasını öneririm tercih sizin

• LOCOO kullanıcısına yanıt
    2 saate 8 saat eklemek cok mantıksız. 8 saat zaten uyuyacak genc arkadasımız. Psikoloji meselesi, ben kendimi daha rahat hissederim gunde 7 saat ders calismak yerine 5 saat calisarak ve 1 saat antremanda kan ter dökerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes diyorki spor yapıyorum derse halim kalmıyor bitiyorum falan bana abartı geldi tamam sağlam antreman yapıp yorulmak lazımda antreman ağrısı yorgunlugu aynı gün içinde belirli olmuyorki ertesi gün yavaştan belli oluyor bende
  • bende son sınıfım haftada 4 gun idmanim var. Okulum 1 saat uzakta sabah 5.30da kalkiyorum. Spora gittiğim gunler 4 saat ders calisma imkanim oluyor eğer dersanem varsa pertim çıkıyor. Bİirakmayı duşünüyor muyum hayir tabi ki
  • Ben ağır idmanlar yaptıktan sonra (ki yaptığım temel hareketlerdi, bench, deadlift, BB Row vs.) 8 saatlik fabrika işine gidiyordum. Bırakın yorgunluk edebiyatını. Eğer spor yapmak seni rahatlatıyorsa bir yaşam tarzı olarak görüyorsan git çalış, çalışmadığında kendini iyi hissetmeyeceksin emin ol ki.
  • Ya kendimden biliyorum her sey sende bitiyor bezginlik hissi vs. bize kalmis bir sey icinden gelmiyorsa beyin sana oyun oynuyor hep bir bahane ararsin sen bilirsin cok aksatiyorsa gitme ama gittigin gunlerde azda olsa calissan bir duzen oturtsan baska aktivitelerdeb kissan zaman ayirabilirsin gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.