Şimdi Ara

Üniversiteyi hangi şehirde okumak isterdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıktada belirttim gibi üniversiteyi hangi şehirde okumak isterdiniz puanınız kendi yaşamakta olduğunuz şehride dier şehirleride tutuyo olsaydı...

Üniversite okumuş arkadaşların önerilerinede açığız....

Şimdiden yorumlar için teşekkürler..

• Eğitim kalitesi rezil olduğu için şuanki aklım olsa Antalya'da okurdum.
  • eskisehirde okuyorum hayatimdan memnunum =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Number47

eskisehirde okuyorum hayatimdan memnunum =)

aklın yolu bir
  • Bursa Üniversite şehir merkezine 25 dk kadar olsa da,tam bir öğrenci kentidir bana göre.
  • türkiyenin en güzel öğrenci kenti eskişehirdir
  • edirne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konya mı balıkesir mi sizce
  • Eskişehir'de heralde henüz lise 2'deyim ama herkes Eskişehir iyidir diyo Ankara'da olabilir ama istediğim bölümün üniversiteleri oralarda yok
  • Arkadaşlarım var hazır ortam var İstanbul.Öğrenci olarak İstanbul'da yaşamak manyaklık ama gitmek istiyorum
  • Eskişehirde okumak istiyorum.
    Bu sene puanım yetmediği için bir sene daha hazırlanıcam.
    Napıp edip, Anadolu Üniversitesi'ne gidicem.
  • hmm arkadaşlar şöyle bi durumda var biz arkadaşımla bursada yaşıyoruz ve puanımız uludağ üniversitesine girmeye yetiyo ailemiz burda okursak her ay ikimizede 500-600 m vericez istediğiniz gibi harcarsınız cebinize kalır diyo düşününcede bizede mantıklı geliyor ama bi yandanda hep üniversite hayatımızı yaşayamadık die burukuta geçirmek istemiyoruz hayatımızı sizce ne yapmalıyız arkadaşımla???
  • uppp....
  • Ankara diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanman

hmm arkadaşlar şöyle bi durumda var biz arkadaşımla bursada yaşıyoruz ve puanımız uludağ üniversitesine girmeye yetiyo ailemiz burda okursak her ay ikimizede 500-600 m vericez istediğiniz gibi harcarsınız cebinize kalır diyo düşününcede bizede mantıklı geliyor ama bi yandanda hep üniversite hayatımızı yaşayamadık die burukuta geçirmek istemiyoruz hayatımızı sizce ne yapmalıyız arkadaşımla???

Kendi memleketinde okumanın avantajı çok ama çok başkadır. Ben kendi memleketimde okuyorum altımda arabam yemek sorunum yok ev derdim yok oh rahatım kendi şehrinizde okumanız sizin için çok faydalı olacaktır.
  • evet kendi şehrinde okumak faydalı oluyor çok açıdan.

üniversite hayatı olmuyor tabi. lise gibi evden okula, başında ailen.

ben lisede ayrıldım evden, dünyanın en iyi kararını vermişim diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

evet kendi şehrinde okumak faydalı oluyor çok açıdan.

üniversite hayatı olmuyor tabi. lise gibi evden okula, başında ailen.

ben lisede ayrıldım evden, dünyanın en iyi kararını vermişim diyorum.

Üniversite hayatı olmuyor derken yanlış diyorsun bana göre üniversite hayatı rahatlıktır kimisine göre sefillik rezilliktir.Lise gibi evden okula derken de o da kişinin sosyalliğiyle alakalıdır istediğini yapamıyorsa zaten insan başka yerede gitse aynı olur.Birgün kafeden dışarı çıktık kampüs içinde 4 tane çömün kendi aralarındaki muhabbeti aktarıyorum.
    -olum ne yapalım yaaaa.
    -olum artık istediğimizi yapabiliriz özgürlükler ortamındayız yaaaa. (tam tikilerdi bunlarda)
  • izmir
  • insanın sosyalliği ile alakalıdır tabi, ama başında her zaman bir ailenin bulunması inisiyatifi eline almaya mutlaka mani çıkarır.

kusura bakmayın, bizim okulda da yerel halktan gelenler var, onların durumları ile bizimki bir değil.

"üniversite yaşantısı" tabiri o sandığınız göreceli şey değildir.

üniversite yaşantısı demek, öğrenci evi demektir başta. illa sosyal olmak değil. ev senin, sorumluluk senin.

yaşamadan bilinmiyor malesef.

evet onlar özgürlükler ortamındadırlar, söylediklerine hiçbir şey diyemem çünkü haklıdırlar. insanın evinden ayrılıp da yavaş yavaş kendi başına kaldığı dönemdir, yoksa okul olarak üniversitenin de lisenin biraz zor hali olduğunu düşünüyorum 2. sınıfın sonuna kadar. hiçbir numara yok.

fark orada işte.
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar diğer arkadaşlarda yorumlarını esirgemezlerse mutlu oluruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanman -- 15 Temmuz 2009; 22:48:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.