Şimdi Ara

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2020)
Giriş

50.000 farklı kişi 300bin bilet toplasa
    1000 abone 100bin bileti olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 3 Mayıs 2020; 16:19:32 >
  • Şu konunun yaş ortalaması 12

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlostu bosver de onun ekibinden Berk çok iyi çocuk
  • bence sen fazla akıllısın :) amaç o zaten yani adam çıkarıp cebinden çekiliş yapmıyor ki sponsorların yanında kendide gelişedursun.
  • Yayıncılara aylık 30-35 TL gömmeyi mantıklı bulmuyorum. O paraya gidip Netflix'e abone olurum, misler gibi içeriğin keyfini sürerim.
    Yayını izliyorsan yine izle ama o parayı verip abone olunca ele ne geçiyor onu anlamıyorum. 4-5 tane emoji alınca veya ismini okutunca kendini özel mi hissediyor bu millet.
    Garip gerçekten.
  • kıskanma adamı
  • Strateji filan deyince merak edip geldim...

Yorumumu bırakıp öyle gideyim;

Diyelim ki 1.000 Twitch abonesi katılıyor, diğer yöntemlerle katılanlar da toplam 150.000 kişi - rakamları sallıyorum ama bunun üzerinde katılım olacağı kesin -

diğer yöntemlerle katılanların kazanma şansı 5 olsun; 5 puanı rahatlıkla toplarlar diye düşünüyorum.

Twitch abonelerinin de 125 olsun; hem para veriyorlar hem de diğer yöntemleri kasıyorlar ki maksimum şansa erişmek için...

Bu denklemde şöyle olacak; 125 ihtimal 1.000 kişi yani 125.000 ihtimal. 5 ihtimal 150.000 kişi yani 750.000 ihtimal.

Toplam ihtimal sayısı 875.000
    Twitch abonesi birinin kazanma şansı 125 / 875.000 = %0,0142857142857143 = Y
    Normal birinin kazanma şansı 5 / 875.000 = %0,0028571428571429 = X

Twitch abonesinin 125 puan toplayarak, normal birinin 5 puan toplayarak kazanma ihtimalleri yukarı da, zaten 125/5'ten twitch abonesi 5 kat daha şanslı oluyor.

Y için ihtimal oo%1,4 yani 1,4/10.000 yani onbinde 1,4
    X için ihtimal oo%0,2 yani 0,2/10.000 yani onbinde 0,2

Ama toplam katılımcı sayısı kaçtı? 151.000 olarak örnek verdik. Bu durumda;
    -151.000 kişi 875.000 oy üzerinden Y-twitch katılımcısı- çıkma şansı 21,57
    -151.000 kişi 875.000 oy üzerinden X-normal katılımcı - çıkma şansı 4,31

Yani yan yana dizilmiş 875.000 adet insan düşün ve 21,57 tanesi twitch katılımcısı A'ya 4,31 tanesi normal katılımcı B'ye ait. Bunlardan birisini seçecekse 875.000'de 21,57 ile 4,31 arasındaki fark çok çok küçük bir farktır.

Kısacası adam normal katılımcıyı değil, twitch katılımcısını yani anladığım kadarıyla para veren katılımcıyı silkeliyor

EDİT:

Örneği şöyle düşün Eskişehir nüfusu 880bin civarında, 4 kişiden 5 aile düşün 20 kişi yapar, eskişehirde yapılacak bu çekilişte, o 20 kişiye hediye çıkma olasılığı veya herhangi 4 kişiye hediye çıkma olasılığı arada çok küçük bir farkla sıfıra yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 3 Mayıs 2020; 19:4:23 >

• 80 bin TL'yi cebinden mi verecek sandın?
  • Çekilişler matematik ve olasılığa bakmıyor "şansa" bakıyor. Daha önce 3-5 kere çekilişlerden bir şeyler kazanmış biri olarak yazıyorum. Kazandığım en pahalı şey Ps4 idi.(Lays çekilişinden) ve en fazla 4-5 kod göndermiştim. Tam tersi 15-20 gönderdiğim çekilişler de oldu ama çıkmadı. Yani özetle çıkacaksa eğer 10 milyonda 1 ihtimalden bile çıkar çıkmayacaksa 10 milyonda 999.999 ihtimalde bile çıkmaz.
    Unlost'u açıp izlemem bile ama abone olmadan çekilişe katıldım. Gördüğüm her çekilişe katılıyorum. Katılmak bedavaysa neden şansım varken geri tepeyim ki? Asıl enayi şansı olduğu halde katılmayandır. İyi forumlar
  • daha önce abone şansının x10 oldugu çekilişlerden bişeyler kazanmışlıgım var twitchde. tamamen şans işi. tabi gidip buna inanıp abone olmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Şu konunun yaş ortalaması 12
    unlost abi yaaa

Hak ediyor abi adam yaa
  • Strateji felan değil bence. Takipçilerinin çoğunluğunun 10-15 yaşnıda olduğunu biliyor adam. Hal böyleyken istediğini yaptırır
  • Zekice bir olay göremedim. Kendi cebinden veriyorsa insanlar abone olacak ki 80.000 tl yi karsilayabilsin. Sponsorlar veriyorsa onların isteğidir,hayrına sponsor olmuyorlar reklam yapiyor adamlar. Bu para havadan gelmiyor elbet, insanlardan alip cekilis yapiyor milli piyango gibi. Abartilacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 2007 senesinde half life bıraktıgımızda bu arkadaş yoluna devam etti ve yürüdü gitti. Genç kesim de zaten nerde oyun var o var bu var onlara hasta. Kişiliğini bilmem ama akıllı bir arkadaş bu eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

iyimiş adam öldüren yerine soyanı tercih ederim gibi bir şey sanırım güzel bir bakış açısı 😂

Alıntıları Göster
    Öööööfff sıktınız ya, birisi refli link paylaşır refsiz link paylaş denir, birisi ben aldım siz de alın diye konu açar kesin bu ürünle bir ilişkisi var denir, şu kafadan çıkın artık ya milletin para kazanması ne kadar zorunuza gidiyor.
    Bir de herkes salak bir konuyu açan zeki gibi istatistik yapmaya çalışmış onu da yapamayıp yarıda bırakmış.
    İnsanlar yatırım yapıp çekiliş yapıyor ve DOĞAL olarak takipçisinin artmasını ve o yatırımı bir vadede çıkartmak istiyor.
    Hayatımda twitch bilmem ne izlemedim ama bu konudaki her şey baştan aşağı saçma.

• Ekmek parası ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:24:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha düne kadar çatır çatır kumar oynarken çektiği videolar ile çocukları kumara alıştırmaya çalışan birisi. Az tanınmaya başlayınca kumar videolarının hepsini youtube kanalından silmiş. Uzak durun böyle insanlardan.
  • Su unlost denilen cocuk half life da join olduktan sonra kd oranini yerlebir edip twitch yayınını kapattirdigim eleman mi :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anasının nikah videosunu beyen şartıda koysaymış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.