Şimdi Ara

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2020)
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siz kafayı yemişsiniz gerçekten ya. her şeyin farkındasın katılma olsun bitsin? adam yalan mı söylüyor? dolandırıcılık mı yapıyor? bir de zekice hazırlanmış strateji yazmış bunun adına reklam diyorlar zaten tüm sırrı bozduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?
  • cs majorleri izlerken 800 000 kişi arasından 2 günde 2 tane kutu düştü. arka planda katakulli yoksa neden çıkmasın
  • Şu pclerdeki gaming takılarından bir kurtulunsada rahatlasa herkes. Çoluk çocuğun veya yaşlı başlı adamların yakınlarına alırken ki gaming fetişi yüzünden gaming de gaming.

Koca masaüstü bilgisayar sektörü, telefon - tablet ve dizüstü ürünlerinin masaüstü pazarını tabiri caiz ise yemesinden ötürü gaming kelimesi ile standart kullanıcılara tutunmaya çalışıyor ya ne acı.
  • Bu adam şey değil mi ya, Half-Life Dünya Şampiyonuyum diye etrafta dolaşan ama aslında zamanında hakikaten dünyanın en iyi oyuncularından biri olan Worldspawn ile 1v1 teklifi veren, kaybetmesi sonucunda da ona CS:GO skin aracılığıyla para vereceğini söyleyen adam? Screenshot'ın fake olduğunu söyleyeceklere şimdiden cevabım, Worldspawn kendisi paylaştı bunu zamanında.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/saws1w

Bunların yanı sıra, adamın sahte şampiyonluğu üzerine aşırı sinirlenen ve bunun üzerine video yapan bir OG kitle de bulunmakta.
    MAster_Noi AGyoutube
    Unlost - Half-life fake champion.
    https://www.youtube.com/watch?v=iUfJY5mMtGk

Edit: Attığım videoda Worldspawn ve birkaç farklı kişiler ile attığı versuslar da var, ne güzel patates ediyorlar sözüm ona "şampiyon"u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 4 Mayıs 2020; 23:36:15 >

• Bu her istediğini yapanlar net gerzektir.hayatta nasıl kalıcaklar? Hiç şansları yok anne babaları olmazsa.

• Abone olanlara cekilis yapmis iste, ne var bunda? Belescilikte sinir tanimiyorsunuz varya. Abonesi olmayana neden 80k'lik cekilis yapsin?
  • Bana göre sıkıntı şurada başlıyor. Yt ve Twitch farklı platformlar. Sen gidip yt 1m abone olduk diye duygu sömürüsünü ana odağın yapar ve bu odak dolayısıyla 1m özel çekilişi yaparsan bende derim ki yav gardaş Twitch ne alaka? Bilemiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoranFowler kullanıcısına yanıt
    1.5-2 sene önce bir half life servarında unlost denen eleman vardı. twitch yayınıda açmıştı. server a join olurken sadece 1 kez ölmüş. ben onun k/d oranını ciddi olarak bozdum ölüm aranı kill oranını geçince bu eleman oyundan çıktı :D
  • Bunda suç bu vatandaşın değil, kendisi çakallık peşinde her youtuber gibi, buna destek olan sponsorlarda suç. Kardeşim biz hediye edesin diye sana ürün gönderiyoruz, sen hala tanesi 5$'dan twitch abonesi toplama derdindesin hayırdır demeleri gerekirdi, demiyorlar demekki. Onlarında umurunda değil, alan razı satan razı durumu var, yapacak birşey yok, ama o sponsorların her birine buradan teker teker yazıklar olsun diyorum.
  • twicht yayıncıları yayıncılıkda kapitalizim üçgenin en üst şuan
  • Niye bu kadar tantana var. Yaptigin islemleri tekrar geri alirsin.

• unlost a milli piyango çekilişinden daha çok güveniyorum
  • neresinden bakarsan bak basitçe kapitalizm muhabbeti aslında.

bizim burdaki insanlar da istediklerine ulaşamadıklarından köylü kurnazlığı yöntemi güdüyor. abone olayım bana çıksın hediye :D

bu tip işlere hiç bir zaman anlam veremedim. yok abone olayım yok çekilişe katılayım vs. saçma işler. gidersin bi yerlerde çalışırsın (ne kadar süre gerekiyorsa) paranı biriktirirsin sonra gidersin istediğini satın alırsın.

biz böyle büyüdük. yaz tatillerinde gittik çalıştık,emek verdik.pazarda su sattık,simit sattık. sonra ebeveynlerimizin yardımıyla gittik istediğimiz ürünleri doğubank gibi yerlerden satın aldık.

şimdiki çocuklar da, az da olsa çalışmalı ve istediğine öyle ulaşmalı bana göre. bu hayat kolay değil.kişisel gelişim için bu olaylar çok çok önemli bana göre.

çekilişler,piyangolar bitmez bizim ülkede

• tiwişç ne la
  • Bunun kumardan farkı tam olarak ne?

• Ben çekiliş yapsam sponsorum olsa daha kotusunu yapardım 😂

• Plan zekice, katılanlarda safdan daha kötü durumdalar. Tabii sizin bakış açınızı yakalayabimekte kabiliyet meselesi.
  • Bunları takip edene çocuk derim bu kadar basit. Yok jahreinmiş yok unlostmuş yok wıtıcınmış falan hepsi çoluk çocuk üzerinden geçimini sağlayan kan emiciler. Hükümetimizden hiçbir farkları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 5 Mayıs 2020; 16:47:10 >
  • Bence burada yanlış bir şey yok. Buraya laf atacaksak bütün sosyal medyadaki çekiliş-abonelik-reklam-sponsor vs laf atmak gerekir. Adam çekiliş yapıyor doğal olarakta kendi kanalının takip edilmesini ve gelişmesini istiyor. Bundan doğal bir şey olamaz,kimse babasının hayrına bu kadar ürün vs. dağıtmaz. Haa ürün sponsordan geliyordur eyvallah, ama istese tanıtır,videosunu çeker,kullanır, satar parasını yer. Kimsede bir şey diyemez.
    Zorunluluk yok istemeyen katılmasın. Milletin ağzının suyu akıyor 2080'i görünce ama lafa gelince adama primci diyorlar. Katılmayın bitsin gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 5 Mayıs 2020; 17:27:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.