Şimdi Ara

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2020)
Giriş
  • Lan bedava olan şeyede bahane bulmuşunuz ya dicek bir şey yok.Bedava lokma için 50 derece sıcağın altında sıra beklersiniz gelip burda 80 bin tl değerinde ürün için tantana yaparsınız.Adam Türkiye'nin en iyi oyun yayıncısı bunu ben demiyorum ortada olan veriler söylüyo.Böyle bir çekiliş yapmış şansını denemekle bir şey kaybetmezsin kaybettiğini düşünüyosan takip edip çekiliş yapıldıktan sonra takipten çıkarsın her şey iki parmağınla yapıcağın işlem kadar kolay.Daha önceki çekilişinde küçük çocuklara dahi çıktı tamamen şans işi bu, ona bakarsan yıl başı biletlerini 10 binlerce sayıda alıpta çıkaramayan insanlar varken 1 biletle büyük ikramiye kazananlarda var buda böyle bişey.Katılıp şansını denememek bana göre aptallık, çıkmazsa takipten çıkmak 5 dakika çünkü abonelerin şansıda beni ilgilendirmez.
  • Bir insanı saf salak yerine koyup onlardan bu kadar prim yapıp sağmak ve insanım kendisine bunların yapılmasına müsaade etmek ezikliktir. Cidden içinizden bunların hepsini yada bir kısmını ağzından sular aka aka bu şartları yerine getiren var mı kendisine bir şey sormak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam kendi çapında kumar organizasyonu kurmus. Devleti aliyemizin kulağına gitmesin yoksa kulağını çekerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unlost kimmiş yav. Hımm.
  • yıl başı çekilişinden daha iyi
  • Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar

adam yıların kumarbazı gibi durmuyo mu

• Bu Unlost’un hazirladigi bir sistem degil, genel bir cekilis sistemi.

• Konuyu açan kendini Einstein sanmış tespitlerde tespitler vay be.Ben size esas sıkıntıyı söyleyeyim, bir iş/ alışveriş yaparken kendi menfaatinizden ziyade karşı tarafın menfaatini hesapliyorsunuz.Fırıncı size para kazanmak için ekmek satiyor diye ekmekte almayin o zaman ? Ticaret sıfır toplamlı bir oyun değildir.Fesatlığı bırakıp kendi menfaatinizden ötesini fazla düşünmeyin yoksa o 200 IQ beyniniz yanar mazallah

• unlostun yayına başladığı ilk günü bilirim. helali hoş olsun emeklerine vesaire vesaire ama aynı orantıda da günahım kadar sevmeyip uyuz olduğum bir tip.

fakat, ürün dağıtımı çekiliş vesaire gibi şeylerin hepsi zaten reklam yapmak , isim duyurmak amacıyla yapılan şeyler.

Tamam bu çocuk bu ürünleri cebinden ödeyip dağıtmıyor olabilir, ama firmaların şanslı şahıslara bu ürünlere bedavaya sahip olmasına vesile oluyor. Birşeye katılacakken de bi zahmet bir iki click yapıcaksın. Kaldı ki elbette o adam da bundan rant sağlayacak. hiçbir yanlış görmüyorum açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.