Şimdi Ara

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2020)
Giriş
  • Zekice mi değil mi takdir sizin fakat bu gece bir twitch gireyim dedim.

Unlost kanalı önerilenler de gözüktü, bir girip bakayım dedim drops falan varmış, ilk defa duyuyorum açıkçası, çekilişmiş

80.000 TL değerinde bir çekiliş düzenliyormuş, 1 milyon aboneye özel.

aa dedim ne güzel, katılayım belki çıkar, çıkmasa bile gerçekten takdir ettim düşünceli, alanında çekiliş yaparak oyuncu kardeşlerini sevindiriyor.

demez olaydım

çekilişe katılırken ki şu tabloya bak

Şimdi bu tablo ne demek diyen arkadaşlara açıklama;

orada bir detay var. Twitch Abonelerine +100 Katılım hakkı.

Strateji şu.

Bir kere bunun abone dışındakilere çıkma ihtimali neredeyse yok, inanılmaz düşük +100 gibi bir katılım hakkına yetişebilmeniz için yani 1 abone kalitesine ulaşmanız için tamamiyle reklam malzemesine dönüşmeniz gerekiyor ki bunu yapsanız bile yetmiyor, size onca reklam yaptırıyor fakat verdiği katılım hakkı +1,+2, aboneler karşısında şansınız yok anlayacağınız.

(şansınız olmadığına dair ufak bir hesap)

üff rtx 2080 ekran kartı falan veriyomuuuuşş oolmmmmm , ya noluacak 20 30 tl ver abone ol +100 katılım hakkı kazan,

Yani adam abonelerin kazanmasını garantiliyor, abone olmayanları abone olmaya teşvik ediyor, abone olanları/ki yoğunluk olarak olmayanları reklam malzemesine dönüştürüyor,

bitti mi ? bitmedi

Ayrıca çekiliş katılım sayfasında da başka bir strateji dönüyor

ilk 2 seçeneği yerine getirmeden diğer seçenekler aktifleşmiyor, böylece daha başlangıç aşamasında youtube abone sayısını katlamakla kalmıyor 80.000 TL videosunu trende sokuyor,

onbinlerce youtube abonesi, binlerce twitch abonesi , yüzbinlerce takipçi / 80.000 TL yapın demek isterdim, o 80.000 de cebinden çıkmıyor sponsorları araya sokmuş onlar karşılıyor,

e tabi böylesine bir strateji bir bahane isterdi, ya işte 1 milyon aboneye ulaştım çok teşekkür ederim çok duygulandım gibi bir video

Sizce plan mı zekice, yoksa direk atlayan arkadaşlar mı saf, kararsız kaldım doğrusu ?

ankete katılarak bu soruyu cevaplamama yardımcı olabilirsiniz

(konuya ek olarak neyi eleştirdiğimi anlamayan arkadaşlara ekleyeyim, Bu adam bu çekilişi sadece aboneleri arasında yapsa
    tek kelime etmem, adamın buna gidiş yolu doğru değil, sözde 1 milyon abone sevinci, ve akabinde yüzbinleri reklamı için kullanmak(ödül vaadiyle ki neredeyse yok bu ihtimal) işte ben bunu eleştiriyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 5:4:22 >

• Neyi eleştiriyorsun anlamadım,

Yalan yok,dolandırıcılık, sahtecilik yok

Çekiliş var sadece,katilim zorunlu değil,kimseden zorla para alınmıyor,

Hoşuna gitmezse katılma, yanlış bişey görmüyorum ben.

Unlost u tanımam, kanalını da bilmem, bunca şeyi amelelelik olarak görüyorum ben de

Çekilişe de katılmıyorum,
    Ama yanlış bişey yok,

Adam çekiliş yapıyor, aynı zamanda abone sayısı, vs artsın istiyor, son derece normal
    alakasız bir cevap vermişsin. unlostun yanlış yaptığı bir şey yok. sponsorların sosyal mecralarını takip etmeni sponsorlar istemiştir. e adam da o kadar sponsorla konuşup anlaşıp iş baglamis emek vermiş. o da kendi ekmeğinde doğal olarak. bunun neresi yanlış anlamıyorum. ne katılanlar sazan ne de unlost kötü bir şey yapmış. kendi kendine kurulmussun.
    Kusura bakmayında adam gayet verimli bir reklam projesi yürütmüş reklam yapması neden yanlış? Operatörlerin genel yaptıkları çekilişte kendi abonelerine daha fazla çekiliş hakkı tanımasıyla aynı şey. Tabiki de daha fazla aboneye sahip olmak isteyecek. Aboneler para veriyor abone olmayanlar vermiyor. Bence sizin düşünceniz yanlış.
  • atlayan insanlar neden saf olsun ki? sadece bir yerleri takip edip bir şeyler yapıyorsun. senden çıkan bir şey yok. ufak da olsa bir şey kazanma ihtimalin var. şaibeli yılbaşı çekilişine onlarca TL bayilanlar yerine bu çekilişe katılan arkafaslari yeğlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

atlayan insanlar neden saf olsun ki? sadece bir yerleri takip edip bir şeyler yapıyorsun. senden çıkan bir şey yok. ufak da olsa bir şey kazanma ihtimalin var. şaibeli yılbaşı çekilişine onlarca TL bayilanlar yerine bu çekilişe katılan arkafaslari yeğlerim
    iyimiş adam öldüren yerine soyanı tercih ederim gibi bir şey sanırım güzel bir bakış açısı 😂
  • Bunları yapmak 2 dakkanı alır baktın çekiliş çıkmadı 2 dakkanı daha ayırıp tüm takiplerden çıkarsın. Kazanırsan da çıkarsın
  • Takip edenler katılıyo çekilişine zaten abonelerinin hakkı bence saçma olan bişey yok ortada sen gel videosunu izlemedigin adamın çekilişine katıl sana çıksın yok öyle dünya

• neytullah1 kullanıcısına yanıt
    alakasız bir cevap vermişsin. unlostun yanlış yaptığı bir şey yok. sponsorların sosyal mecralarını takip etmeni sponsorlar istemiştir. e adam da o kadar sponsorla konuşup anlaşıp iş baglamis emek vermiş. o da kendi ekmeğinde doğal olarak. bunun neresi yanlış anlamıyorum. ne katılanlar sazan ne de unlost kötü bir şey yapmış. kendi kendine kurulmussun.

• Bazı arkadaşlar hala anlamakta güçlük çekiyor anladığım kadarıyla hayranlıklarından mı oluyor bu bilemiyorum

Abone olmadan kazanacağınız en fazla hak +24/25

Twitch Abonesi +100

100/25 = Reklama dönüşseniz bile 1 Abone sizden 3 kat daha fazla kazanma şansına sahip. Abonelerinde diğer seçenekleri uygulayacağını düşünürsek 4 katına çıkıyor bu

Dağıtılacak ödül sayısı 39, Ödül sayısı bu kadar kısıtlıyken aboneler 4 kat daha fazla kazanma şansına sahipken ve bu kadar çok abonesi varken reklam malzemesine dönüşmüş arkadaşlara dağıtılacak ödül miktarı bir elin parmak sayısını geçmiyor en iyi ihtimalle oda.

Anlaşılan o ki ya fan boyluk düşüncelerinizi etkiliyor yada gecenin verdiği uyku

bu yorumumdan sonra ekleyecek başka bir şey yok beni ilgilendirmiyor ben uyarımı yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 4:59:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyi eleştiriyorsun anlamadım,

Yalan yok,dolandırıcılık, sahtecilik yok

Çekiliş var sadece,katilim zorunlu değil,kimseden zorla para alınmıyor,

Hoşuna gitmezse katılma, yanlış bişey görmüyorum ben.

Unlost u tanımam, kanalını da bilmem, bunca şeyi amelelelik olarak görüyorum ben de

Çekilişe de katılmıyorum,
    Ama yanlış bişey yok,

Adam çekiliş yapıyor, aynı zamanda abone sayısı, vs artsın istiyor, son derece normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tipleri takip eden kişilere müstahak

• Bu adam bu çekilişi sadece aboneleri arasında yapsa
    tek kelime etmem, adamın buna gidiş yolu yanlış, sözde 1 milyon abone sevinci, ve akabinde yüzbinleri reklamı için kullanmak(ödül vaadiyle ki neredeyse yok bu ihtimal) işte ben bunu eleştiriyorum

bu size nasıl normal geliyor bir türlü anlayabilmiş değilim

bir arkadaşın dediği gibi dönen onca şeye alıştıktan sonra bunlar yanında devede kulak mı kalıyor acaba

olabilir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 4:33:2 >
  • Kusura bakmayında adam gayet verimli bir reklam projesi yürütmüş reklam yapması neden yanlış? Operatörlerin genel yaptıkları çekilişte kendi abonelerine daha fazla çekiliş hakkı tanımasıyla aynı şey. Tabiki de daha fazla aboneye sahip olmak isteyecek. Aboneler para veriyor abone olmayanlar vermiyor. Bence sizin düşünceniz yanlış.

• bu çekilişi görmüştüm. üşendim o kadar yerden işlem yapmaya. tamam iyi hoş güzel ürünler var ama onlar için listedeki işlemleri yapmak ne bileyim bana aşırı geldi. kendisi için baya kazançlı her platformdan insan gelicek, belki abonelik alacaklar vs.
  • ben yinede katıldım büyük ihtimal çıkmayacağını biliyorum tıpkı daha önce 10kere webtekno çekilişine katılıp hiçbirşey kazanmamam her çekiliş kaybettigimde abonelikden çıkmam gibi yine aynısını yapacağım.

UnlostTV'yi daha önce hiç duymadım arkadaşın biri link attı çekilişi adamın suratı çok sinir bozucu dayaklık biri nasıl bu kadar popüler olmuş bilmiyorum ama bu ülkeden herşey beklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Mayıs 2020; 10:49:42 >
  • İşte bu ve bunun gibi vasıfsızlara verilen reklam ödenekleri yüzünden aldığınız ürünler ekstra pahalı.
    Zaten listeye bakınca gaming ismini koyup 2-3 led ışıkla 10x kat fiyat istenen ürünler olduğu görülmekte.

Teşekkürler,
    MSI, Asus, Viewsonic, Hyperx kara listeye alınmıştır.
  • Baya kurulmuşsun belli, tarafsız bir şekilde yazacak olsan ankete fikrinin aksi bir seçenek de koyardın ama nerdeee. Onca yıldır çıkmayan çekilişlerden yılmış sonunda patlamışsın.

• İşi abone kazanmak olan adama neden böyle yapıyorsun demek mantıksız. Bu çekiliş işleri hayra yapan cok az kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keisaku

Baya kurulmuşsun belli, tarafsız bir şekilde yazacak olsan ankete fikrinin aksi bir seçenek de koyardın ama nerdeee. Onca yıldır çıkmayan çekilişlerden yılmış sonunda patlamışsın.
    Alakası yok, tesadüfen karşılaştım,tabloyu gördüm detayı fark ettim "e tabikide katılmayacağım kim katılır ki buna" diyip çıktım, katılım sayısına baktım "yok artık" dedikten sonra uyarımı yapmak istedim.

Ankete gelirsek, anketin soruluş amacına göre o seçeneklere "plan zekice değil" mi eklememi istiyorsun? , çünkü konuya katılıyor musunuz diye bir soru yok

Bu arada soruda kararsız kalmıştım karara vardım, her ikisi de.

Unlost ödül vaadiyle yüzbinleri reklamına dönüştürerek güzel bir plan hazırlamış

ödülün kendisine çıkacağını sanan , gereksiz yere reklama dönüşmüş arkadaşları da saf kabul ediyorum

Alınıp gücenmece yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 13:10:17 >

• Unlost'u pek sevmem ama videoda söylüyor zaten üstünr basa basa,özellikle bizi twitch'den sıkı takip eden takipçilerimize vermek istiyoruz bunları diye. Niyetini anlamadan dinlemeden kendi kendine kurulmuşsun hakikaten.

• neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Aynen, şimdi okudum düşündüm haklısın sonuna kadar reklam yapacağına ihtiyaç sahiplerinin kapısına bırakmalıydı.

• Abonelerine daha çok katılım hakkı vermesi mantıklı bence

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.