< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 5:4:22 > |
Bildirim
Unlost Kanalının Zekice Hazırlanmış 80.000 TL Değerinde Stratejisi ve Atlayanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 5:4:22 > |
Bu tipleri takip eden kişilere müstahak
|
Neyi eleştiriyorsun anlamadım,
Yalan yok,dolandırıcılık, sahtecilik yok Çekiliş var sadece,katilim zorunlu değil,kimseden zorla para alınmıyor, Hoşuna gitmezse katılma, yanlış bişey görmüyorum ben. Unlost u tanımam, kanalını da bilmem, bunca şeyi amelelelik olarak görüyorum ben de Çekilişe de katılmıyorum, Ama yanlış bişey yok, Adam çekiliş yapıyor, aynı zamanda abone sayısı, vs artsın istiyor, son derece normal |
alakasız bir cevap vermişsin. unlostun yanlış yaptığı bir şey yok. sponsorların sosyal mecralarını takip etmeni sponsorlar istemiştir. e adam da o kadar sponsorla konuşup anlaşıp iş baglamis emek vermiş. o da kendi ekmeğinde doğal olarak. bunun neresi yanlış anlamıyorum. ne katılanlar sazan ne de unlost kötü bir şey yapmış. kendi kendine kurulmussun.
|
Bunları yapmak 2 dakkanı alır baktın çekiliş çıkmadı 2 dakkanı daha ayırıp tüm takiplerden çıkarsın. Kazanırsan da çıkarsın
![]() ![]() |
Takip edenler katılıyo çekilişine zaten abonelerinin hakkı bence saçma olan bişey yok ortada sen gel videosunu izlemedigin adamın çekilişine katıl sana çıksın yok öyle dünya
|
İşte bu ve bunun gibi vasıfsızlara verilen reklam ödenekleri yüzünden aldığınız ürünler ekstra pahalı.
Zaten listeye bakınca gaming ismini koyup 2-3 led ışıkla 10x kat fiyat istenen ürünler olduğu görülmekte. Teşekkürler, MSI, Asus, Viewsonic, Hyperx kara listeye alınmıştır. |
atlayan insanlar neden saf olsun ki? sadece bir yerleri takip edip bir şeyler yapıyorsun. senden çıkan bir şey yok. ufak da olsa bir şey kazanma ihtimalin var. şaibeli yılbaşı çekilişine onlarca TL bayilanlar yerine bu çekilişe katılan arkafaslari yeğlerim
|
iyimiş adam öldüren yerine soyanı tercih ederim gibi bir şey sanırım güzel bir bakış açısı 😂
|
Kusura bakmayında adam gayet verimli bir reklam projesi yürütmüş reklam yapması neden yanlış? Operatörlerin genel yaptıkları çekilişte kendi abonelerine daha fazla çekiliş hakkı tanımasıyla aynı şey. Tabiki de daha fazla aboneye sahip olmak isteyecek. Aboneler para veriyor abone olmayanlar vermiyor. Bence sizin düşünceniz yanlış.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 4:59:33 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 4:33:2 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Mayıs 2020; 10:49:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Mayıs 2020; 13:10:17 > |