Bildirim
UNO DA ŞANZUMAN SORUNU
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ses muhtemelen geri vites dişlisi ve senkromeçten geliyordur;tahminime göre o şekilde bile seni uzun süre idare eder.ama illaki ben yaptıracam veya yeni şanzıman taktıracam diyorsan 1000-1500 ytl yi gözden çıkar derim.bence idare et gittiği yere kadar git.zaten geri vites fazla kullanılmıyor. -
benim eski unomda da buna benzer bir sorun vardı,gerizakalı tamirci arabanın şasesiyle oynamış,haliyle şase oynayınca geri vitese taktığımda araba zangır zangır titreyip geri gitmiyordu sonra başka bir yere götürdükte tekrar şase düzeltildi falan sorun giderildi.istersen sende sağ aks ın olduğu yeri bir kontrol ettir benzer bir problem olabilir. -
artık ayarını buldum.fazla ses çıkartmadan geri gidebiliyorum.ama rahatsız oluyorum.bir ustaya gösterdim şanzumanı açmam lazım dedi.fazla birşey yoksa 100-150 tutar dedi.şanzuman değişirse 500-600 falan dedi.senin dediğin rakamlar çok fazla değilmi.sonuçta araba komple 6000 ytl civarı. -
dostum evet uno bo bakımdan problemli fabri ka çıkıcı dişlerinde ise problem halledilir ama yol çarklarında ise kötü biz 3000 ytl ye değiştirdik.. -
Fiatlarda bu tür sorunlar fazladır -
quote:
Orjinalden alıntı: Dkey ERgin
dostum evet uno bo bakımdan problemli fabri ka çıkıcı dişlerinde ise problem halledilir ama yol çarklarında ise kötü biz 3000 ytl ye değiştirdik..
3000 ytl uno şanzımanı ???
hocam ne yaptın sen yaw uno zaten 6-7 bin ytl. şanzımanın her parçası var piyasada. komple şanzımanınızmı çalındı ? ki çıkma şanzımanda dolu piyasada.
geçen ay arkadaşım corsasının şanzımanı tamir yerine komple değişti, çıkma bir şanzımanla. işçilik+şanzıman dahil 700 ytl.
-
quote:
Orjinalden alıntı: yeakin
ses muhtemelen geri vites dişlisi ve senkromeçten geliyordur;tahminime göre o şekilde bile seni uzun süre idare eder.ama illaki ben yaptıracam veya yeni şanzıman taktıracam diyorsan 1000-1500 ytl yi gözden çıkar derim.bence idare et gittiği yere kadar git.zaten geri vites fazla kullanılmıyor.
burda arkadaşa aynen katılıyorum verdiği fıyat harıc büyük ihtimalle dişli sorunudur parçaları çıkma olarak rahatlıkla bulursunuz -
arkadaşlar benim yeğen de de aynı problem var dı ama o surur yaptırdı tabi çıkma halan bulursunda ses gelio diosun ses nereden gelir iki ihtimal var birimcisi çark dişlerinden diğeri ise çark dişlilerini totan ana eklem levhasındadır ama muhtemelen ikincizisdedir . oda kötü tabi komple değişmesi gerekebilir ama bi bak fazlası ile araştır senin dediğinde doğru olabilir ... bence bir de bursaya yakınsan oralarda çok rahatlıkla bulabilirsin iki el çıkma falan oki tşk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X